18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Téli kerti dekoráció – Virágok, fények, színes madarak, baráti összejövetel

Megosztás
Kert

Télen is színessé tehetjük a körülöttünk lévő teret otthonunkon kívül. Ötleteket adunk téli növényekhez, világító dekorációhoz és programokhoz. Szürke hónapokban különösen fontos, hogy színekkel és természettel vegyük körül magunkat. Milyen növények maradnak meg télen szabadba téve, hogyan készítsünk világító dekorációt és hogyan vonzhatjuk magunkhoz a színes madarakat? Készítsünk jégből kaspót!


Télen is színessé tehetjük a körülöttünk lévő teret otthonunkon kívül.

Ötleteket adunk téli növényekhez, világító dekorációhoz és programokhoz.

Szürke hónapokban különösen fontos, hogy színekkel és természettel vegyük körül magunkat.

Milyen növények maradnak meg télen szabadba téve, hogyan készítsünk világító dekorációt és hogyan vonzhatjuk magunkhoz a színes madarakat?

Készítsünk jégből kaspót!

Jég kaspó készítése

Két műanyag kaspóra lesz szükségünk hozzá, egy kisebbre és egy nagyobbra. A nagyobb kaspóba öntsünk vizet, majd a kisebbet nyomjuk bele, és használjunk nehezéknek kavicsokat. Tegyük fagyasztóba. Amikor megfagyott a víz, hagyjuk szobahőmérsékleten állni, hogy a műanyag könnyen eltávolítható legyen. Jég kaspó készítésekor tehetünk a vízbe virágokat, amik megfagynak.

A kész jég kaspóba tehetünk mécsest. Téli hónapokban a hunyor, primula azok a növények, melyek a szabadban is sokáig pompáznak, például, ha ablakpárkányunkra tesszük. Ezek a növények nem szobanövények, és a fűtött lakásban hamar elpusztulnak.

Ilyenkor még viszonylag korán sötétedik, de fényekkel elnyomhatjuk a szürkeséget. Tökéletes és biztonságos megoldás az elemmel működő égősor. Használjuk dekoráláshoz kültéren és beltéren egyaránt. Ajtódíszként, ablakdíszként.

Tipp

A LED izzók élettartama rendkívül hosszú, nem melegszenek fel, tehát szinte bárhol használhatjuk.

Tűzrakás

A tűz mindenkit elvarázsol, és különleges hangulatot kölcsönöz. Nem feltétlenül kell hatalmas tábortüzet rakni. Vegyük elő grillsütőnket, szerezzünk be régi vasból készült tűzrakót, és már indulhat is a forró italozás. Jó program, remek alkalom télen, hogy meghívjuk barátainkat.

A természet még közelebb kerülhet hozzánk és a színes madarak látványa mindig feledteti a szürke hétköznapok egyhangúságát. Készítsünk madáretetőt, amibe magok mellé tehetünk félbevágott almát, készen kapható faggyúgolyókat magokkal töltve.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Kert

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek