18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Csitt-Csatt

Megosztás
Stílus

Szinte nem létezik olyan otthon, melyben legalább egy darab ne lenne fellelhető ezekből az egyszerű, mégis hihetetlen színvilágú, formájú, méretű, fémből készült apróságokból. Írhatunk akármilyen évet, diktálhatja bárki a divatot, a csitt-csatt mindig divat marad. Nem határozhatja meg semmi, mikor, ki, milyen alkalomra csattintja hajába, mert a világon több tíz millió variációja létezik, és nincsen olyan bizsu szaküzlet, melynek polcain ne találnánk meg belőlük legalább 10-20 félét adott alkalomra. 


Szinte nem létezik olyan otthon, melyben legalább egy darab ne lenne fellelhető ezekből az egyszerű, mégis hihetetlen színvilágú, formájú, méretű, fémből készült apróságokból.

Írhatunk akármilyen évet, diktálhatja bárki a divatot, a csitt-csatt mindig divat marad. Nem határozhatja meg semmi, mikor, ki, milyen alkalomra csattintja hajába, mert a világon több tíz millió variációja létezik, és nincsen olyan bizsu szaküzlet, melynek polcain ne találnánk meg belőlük legalább 10-20 félét adott alkalomra. 

Honnan származik?  

Csatokat eredetileg kalapokhoz készítettek, mert ezek tartották meg a kalapdíszeket és így könnyen cserélhetőek voltak. Idővel ezek a csatos díszek léptek elő hajcsattá. Viszont azt tényleg nem tudja senki, ki is volt az igazi ötletgazda! Valószínűleg a csitt-csatt is egy véletlen próbálkozás eredménye. Valahol a világban, valaki rájött, hogy egy vékony fémlemezt (rugalmas) középen (haj beleférjen) kilyukasztva, formára igazítva, hogyan szerezhet nők millióinak örömet. Talán akkor, ott nem is gondolta az illető, hogy mekkora érdeklődésre tesz majd szert találmánya.

Készthetünk otthon is magunknak csitt-csatt-ot, csak fantáziánk szabhat határt ötleteinknek.

Tipp a viseléséhez

Ne csattintsuk túl szorosra hajunkba, mert fejfájást okozhat. Ezen túlmenően hajunk szerkezetének és hajhagymáinknak sem tesz jót, amikor túl szorosan, szinte kitépi hajszálainkat tövestől.
Már ma hazafelé tartva biztosan benézünk egy drogériába, talán veszünk is egy újabb csitt-csatt-ot magunknak, mert megérdemeljük.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Stílus

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek