18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Volumenvarázslat a hajnak

Megosztás
Stílus

Magyarországon a nők több mint a mint fele nagyobb haj volument szeretne magának. Megmutatjuk hogyan tehetjük hajukat igazán dússá, mintha egyenesen a fodrásztól jöttünk volna! A lépcsőzetes vágás tökéletesen megfelel a nehéz hajnak, ami vállon alul ér. Azért, hogy ne lógjon csak úgy, a forró csavaró sokat segíthet.


Magyarországon a nők több mint a mint fele nagyobb haj volument szeretne magának. Megmutatjuk hogyan tehetjük hajukat igazán dússá, mintha egyenesen a fodrásztól jöttünk volna!

A lépcsőzetes vágás tökéletesen megfelel a nehéz hajnak, ami vállon alul ér. Azért, hogy ne lógjon csak úgy, a forró csavaró sokat segíthet.

Tipp 

Így készül a frizura

A haj teljesen száraz kell, hogy legyen.  Egy stílfésűvel válasszunk le elől egy részt. A tincseket tartsuk feszesen a magasba és a másik kezünkkel a fésűvel fésüljük át, majd kb. 30 centiméterről fújjuk be hajlakkal.

Hagyjunk időt a felcsavarásra  

A végeknek egyenesen kell a csavarón lenniük – lehet egy csepp vízzel segíteni. Tartsuk a tincseket lehetőleg egész idő alatt feszesen – és próbáljuk meg egy tupírozó fésűvel a felcsavart végeket még egyszer kisimítani. Ideális, a 90 fokos szög a fejbőrhöz viszonyítva.

A csavarót húzzuk meg még egyszer feszesre, majd csipesszel fentről, és egy lapos csipesszel a tövénél rögzítsük – így tudjuk a 90 fokos szöget a legjobban megtartani.

A maradék hajat is csavarjuk be – elölről haladjunk hátra felé és végül az oldalakat is csavarjuk fel. Végül várjunk, amíg a csavarók teljesen kihűlnek – ez az idő a haj hosszától függően változik, de legalább egy fél óra.

A csavarók kivételénél a tincseket a tövüknél fogjuk meg, és a csavarókat lehetőleg egyenesen tekerjük le – így nem gubancolódik össze a haj. Végül keféljük át az egészet, csináljunk egy választékot, a tetejét óvatosan formázzuk egy kefével, és lakkozzuk be.

Tipp

Minden napi alkalmazás  Aki siet, csak a haj felső rétegét csavarja be, ettől is sokkal jobb lesz a volumen. Egyidejűleg a hajat is kíméli – a meleg csavaró nem veszi igénybe annyira a hajat, mint a sütővas, de érzékeny haj esetében azonban nem ajánlott a napi alkalmazás.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat