18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Csillogó Intim Művészet

Megosztás
Stílus

Amikor érzékien csillog a lágyék, a váll. Egy új trend hozhat sok nő számára beteljesülést 2013-ban. Mindenki tudja, hogy a tetoválás örökre szól, és soha többé nem távolítható el nyom nélkül testünkről. Ez elég nagy dilemma elé állította eddig azokat a nőket, akik vágytak volna testükön egy szép, senki másnak nem lévő, egyedi alkotásra. Mostantól teljesülhet vágyuk! Ez az új divatőrület nem más, mint a csillogó ragasztható CSILLOGÓ TETOVÁLÁS!


Amikor érzékien csillog a lágyék, a váll.

Egy új trend hozhat sok nő számára beteljesülést 2013-ban.

Mindenki tudja, hogy a tetoválás örökre szól, és soha többé nem távolítható el nyom nélkül testünkről. Ez elég nagy dilemma elé állította eddig azokat a nőket, akik vágytak volna testükön egy szép, senki másnak nem lévő, egyedi alkotásra. Mostantól teljesülhet vágyuk!

Ez az új divatőrület nem más, mint a csillogó ragasztható CSILLOGÓ TETOVÁLÁS!

Mik az előnyei? Összehasonlítva a normál tetoválással, nem nagyon kell részletezni, hogy ez nem fáj, tetszés szerint változtatható, és így nem kell egy életen keresztül viselni.

Feltenni sem tart tovább 10 percnél, tehát gyors!
Vízálló, és 2 hétig testünkön marad. Olajjal könnyen eltávolítható bőrünkről.
Számos helyen beszerezhető, többek között az interneten is.
Minőségtől függően ugyan, de nem nevezhető drága mulatságnak.

És aki allergiás?

Minden gyártó más és más, ezért amennyiben ellenőrzött forrásból származik csillogó tetoválásunk, akkor szerepelni fog rajta, hogy Hipoallergén anyagot tartalmaz a ragasztó.
Bármely testrészünkre felragaszthatjuk. Ágyékunkra ragasztva,  partnerünknek szerezhetünk kellemes perceket. Engedjük fantáziánkat szabadjára, és valósítsuk meg eddig elérhetetlen vágyunkat.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Stílus

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek