18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Fülbevaló divat 2013

Megosztás
Stílus

A történelem megismétli önmagát idén is. Újra visszatérnek a hatalmas, színes fülbevalók a divatba. Minél nagyobb, annál divatosabb! Idén is trendi a csillogó. Ugyan még tél van, de nem árt jó előre elkezdeni beszerezni magunknak a kiegészítőket. Nézzük át ruhás szekrényünket, és kezdjük el megtervezni tavaszi kollekciónk színeit.


A történelem megismétli önmagát idén is.

Újra visszatérnek a hatalmas, színes fülbevalók a divatba.

Minél nagyobb, annál divatosabb! Idén is trendi a csillogó.

Ugyan még tél van, de nem árt jó előre elkezdeni beszerezni magunknak a kiegészítőket.

Nézzük át ruhás szekrényünket, és kezdjük el megtervezni tavaszi kollekciónk színeit.

Tipp 

Nem feltétlenül kell lecserélnünk tavasszal ruhatárunkat, mert nincsen olyan nő, akinek a szekrénye ne rejtene színes ruhadarabokat is. Mivel az idei év a színekről, formákról fog szólni, csak leleményességünkön fog múlni, mit-mivel kombinálunk.

Körülnéztünk a nagyvilágban, milyen formákkal, színekkel, méretekkel és kompozíciókkal lehetünk fülbevalók terén is divatosak.

Tipp 

Karika fülbevalók esetén, mi magunk is átalakíthatjuk az idei divatnak megfelelően. Nem kell mást tennünk, mint beszerezni a megfelelő színű, méretű dekorációt hozzá, és feltenni a karikákra.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Stílus

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek