18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Hajformázók Turmalinnal? Mire figyeljünk! Tippek

Megosztás
Stílus

(x) Mi alapján választunk magunknak hajformázó termékeket? Elolvassuk egyáltalán, milyen elven működik, vagy ad-e hajunknak valamilyen extra védelmet? Csak a design fontos?


(x) Mi alapján választunk magunknak hajformázó termékeket?

Elolvassuk egyáltalán, milyen elven működik, vagy ad-e hajunknak valamilyen extra védelmet?

Csak a design fontos?

Nekünk nőknek hajunk jelenti a koronát. Közelről szemlélve minket, talán nem ez a legszembetűnőbb, viszont messziről nézve, nincs is szebb látvány, mint egy csodálatos, lágy hajzuhatag. Mindegy, hogy sima vagy göndör. Természetesen a rövid fazonról sem felejtkezünk meg, mert rövid haj esetén talán még szembetűnőbb közelről, hogy hajunk mennyire egészséges. Ma már kimeríthetetlen a tárháza azoknak a termékeknek, melyekkel extrémebbé tehetjük frizuránkat (hajfestékek). Színezzük, vasaljuk, göndörítjük, daueroljuk, lakkozzuk. Van, aki mindezt egyszerre is megteszi hajával.

Köztudott, hogy a hő károsítja hajszerkezetünket. Ezalatt nem csak a hajformázást értjük, hanem a forró vízzel történő hajmosást is. Korábbi cikkünkben erről írtunk.
Talán nem is tudunk róla, hogy a Remington termékei például milyen innovatív fejlesztéseket nyújtanak számunkra. Mi kipróbáltuk, utána jártunk, és nagyon tetszett.

Tipp 

Hajkisimítói esetén a kerámia lapok hőre aktiválódó kondicionáló E vitaminban gazdag, marokkói argánolaj összetevőket tartalmaznak, és ezek teszik hajunkat fényesebbé és egészségesebbé. Az E vitamin sejtjeink regenerálódását segíti.

Tipp 

Hajkefék esetén a sörték Micro kondicionálóval vannak átitatva, és ennek köszönhetően megszűnik a zsíros hatás.

Tipp 

Hajszárítóknál az igazgyöngy bevonaton kívül, hideg-meleg levegő szabályozására is lehetőségünk van.(tartósabb forma eléréséhez) Levegő kimeneti nyílásain Turmalin és kerámia bevonat található.

Mi a Turmalin?  Egy ásványi anyag, minimum 14 összetevő alkotja. Gyógyászatban a legismertebb. A beilleszkedés kövének is nevezik. Lelki egyensúlyt teremt, megnyugtat, és aktivizálja bioenergiáinkat.

Tipp 

Nem véletlenül van ellátva minden termék hőfokszabályozóval sem. Így biztosan nem égethetjük el hajunkat, amennyiben a terméket rendeltetésszerűen használjuk.

Extra Tipp

Hajformázás előtt soha ne kenjünk hajunkra fixálót, mert a hő hatására beleég hajszálainkba! Ezen túlmenően a készülék hatásfokát is csökkentjük, mert a kerámia lapokra ráég a fixáló.
Azoknak a nőknek, akik extrém, és mégis egészséges frizurát szeretnének maguknak, a Remington számos terméke lehet segítségükre.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Stílus

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek