18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Hogyan viseld az élénk színeket - NEON

Megosztás
Stílus

Hajrá a rikító színekkel 2013-ban! Azt eddig is tudtuk, hogy idén a színek dominálnak, na de ennyire? 2013-ban még a neon színek is divatosak. Idén minden megengedett! Nézzünk meg pár ötletet, milyen minták, milyen színekkel párosíthatóak. Kezdőknek: Aki szeretné belevetni magát a neon trendbe, válasszon magának kedvenc színt, és kezdetnek ugyan ebben a tónusban válassza ki magának a kiegészítőket is. A ruháknak még nem kell rikítaniuk. Csak szépen lassan.


Hajrá a rikító színekkel 2013-ban!

Azt eddig is tudtuk, hogy idén a színek dominálnak, na de ennyire? 2013-ban még a neon színek is divatosak. Idén minden megengedett!

Nézzünk meg pár ötletet, milyen minták, milyen színekkel párosíthatóak.

Kezdőknek:

Aki szeretné belevetni magát a neon trendbe, válasszon magának kedvenc színt, és kezdetnek ugyan ebben a tónusban válassza ki magának a kiegészítőket is. A ruháknak még nem kell rikítaniuk.

Csak szépen lassan.

Haladóknak:

Ők már kombinálhatják a neon színű ruhákat és kiegészítőket. Figyelem: ne legyen minden ruhadarab neon színű.

Profiknak:

Maximum kétféle neon színt kombinálnak. A legjobb, ha ugyan abból a színárnyalatból kerülnek ki, mint például a piros, narancssárga vagy rózsaszín, sárga, zöld. Tabu viszont a csillogó és fényes!

Kezdők számára tökéletes választás a világos színek kombinálása kis mennyiségű élénkkel.

Az önmagukban mintás anyagok megengedettek ezen a nyáron, és hozzá a személyiségünknek megfelelő élénk színt válasszuk.

A világos színeket feldobhatjuk pink kiegészítőkkel, melyek akár egy üzleti megbeszélésre, vagy munkahelyre is felvehetőek.

És itt van a neon. Ki gondolta volna, hogy egyszerű párosítással, még hétköznapokon is viselhető a neon szín.

Igazi vidám színek és minták. Felhívhatjuk magunkra a figyelmet, mégsem kirívó. Így kell kombinálni a mintákat, világos színeket és a neont.

Egy kis vidámság, és a stílusok összekeveredése

Ez igazán a profiknak való, akik nem félnek magukra ölteni semmit.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat