18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mit mond el rólunk a táskánk?

Megosztás
Stílus

Minden nő szekrényében megtalálható kicsi, nagyobb, kerek, szögletes, színes, elegáns, sportos, és a jellemzők sora soha véget nem ér. Mégis mi alapján választjuk adott reggelen, melyiket visszük magunkkal? És hogyan viseljük? Divatirányzatok a táskáknál is éppen úgy léteznek, mint a cipőknél, ruháknál, sminknél vagy a frizuráknál. Táskánk sokat elmond személyiségünkről, és erről talán nem is tudunk. Nem csak az alakja, színe árulkodik rólunk, hanem a viselése is.


Minden nő szekrényében megtalálható kicsi, nagyobb, kerek, szögletes, színes, elegáns, sportos, és a jellemzők sora soha véget nem ér.

Mégis mi alapján választjuk adott reggelen, melyiket visszük magunkkal? És hogyan viseljük?

Divatirányzatok a táskáknál is éppen úgy léteznek, mint a cipőknél, ruháknál, sminknél vagy a frizuráknál. Táskánk sokat elmond személyiségünkről, és erről talán nem is tudunk. Nem csak az alakja, színe árulkodik rólunk, hanem a viselése is.

Egy kis táska pszichológia.

A hírességek körében járja egy mondás:
„Tartsd a táskádat és megmondom neked, milyen vagy!”

És mit mond a mi táskánk rólunk?

Most megmutatjuk hírességeken keresztül, melyik táska miről árulkodik.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat