18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Lófarok - Konty lépésről lépésre

Megosztás
Stílus

A frizura minden nőt érdekel, és a legtöbb esetben csak kész hajkölteményeket találunk. Viszont a lényeg éppen az lenne, hogy mi magunk is el tudjuk készíteni. Ezért most bemutatjuk, hogy kontyot, lófarkat miként variálhatunk, de legfőképpen hogyan is készíthetjük el otthon. A konty és a lófarok soha nem megy ki a divatból, és szezonálisan sem különböztetjük meg, hogy milyen évszakban viseljük. Íme a tippek lépésről lépésre


A frizura minden nőt érdekel, és a legtöbb esetben csak kész hajkölteményeket találunk. Viszont a lényeg éppen az lenne, hogy mi magunk is el tudjuk készíteni. Ezért most bemutatjuk, hogy kontyot, lófarkat miként variálhatunk, de legfőképpen hogyan is készíthetjük el otthon.

A konty és a lófarok soha nem megy ki a divatból, és szezonálisan sem különböztetjük meg, hogy milyen évszakban viseljük.

Íme a tippek lépésről lépésre


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Stílus

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek