18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Csak nőiesen!

Megosztás
Stílus

Hogyan legyünk nőiesek? Nincsen elég nőies derekam. Túl kicsik a melleim. Mégis szeretnék nőiesen öltözni. Kényelmes, felszabadult érzést ad nekünk. A tunika tele van kedves nőiességgel, fodrokkal a nyaknál, és a sok minta miatt nem is tűnnek kicsinek a mellek. A magasított fazonú nadrágok nem engedik láttatni, ha valakinek nincsen dereka.


Hogyan legyünk nőiesek?

Nincsen elég nőies derekam. Túl kicsik a melleim. Mégis szeretnék nőiesen öltözni.

Kényelmes, felszabadult érzést ad nekünk.

A tunika tele van kedves nőiességgel, fodrokkal a nyaknál, és a sok minta miatt nem is tűnnek kicsinek a mellek.

A magasított fazonú nadrágok nem engedik láttatni, ha valakinek nincsen dereka.

Utazzunk el az 50-es évekbe. A deréktól lefelé bővülő ruha legalább egy méretet csal. És nem „pozitív” irányban. A mély dekoltázs pedig, és a minta a ruhán, megint csak melleink méretét növeli optikailag.

Egy hatalmas széles övvel kihangsúlyozhatjuk derekunkat a nélkül, hogy bárkinek is feltűnne az, amit mi nem szeretünk derekunkban.

Nyárra a könnyű len és pamut keverék anyagokat részesítsük előnyben.

Figyelem! A nagy öv ennél az alkatnál csakis rövid kabátnál váltja be a hozzáfűzött optikai elvárásokat.

Kicsi mellekhez mindenképpen ajánlott a Push-up melltartó. Ebben az esetben nem mellünk megtartása lesz a feladata, hanem mellünk méretének növelése.

Kiváló választás mélyen kivágott ruhákhoz.

Speciális alakformáló alsóneműt is segítségül hívhatunk. Szivacsos melltartóval és teljesen lapos bőrt sejtetve a ruha alatt szintén remek választás lehet.

Különösen kis mellel rendelkezőknek ideális a fele takarással rendelkező melltartó. Nagyobb mellek esetén nem ideális, mert a mell kibuggyanhat, és nem fogunk méretben olyat találni, ami teljesen eltakarja mellünket. Mélyen dekoltált ruhák igazán csinos kiegészítője lehet.

Még egy kis változtatás a frizurán, és a nő igazán nő lehet. Természetesen a sminkről se lefejtkezzünk  meg.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat