18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Nyári divat 2013- Egzotikus Sziget stílus – Mindenkinek

Megosztás
Stílus

Vegyünk egy szigetet magunknak? Nem, nem erről van szó. Viszont magunkra ölthetjük 2013-ban az egzotikus szigetek stílusát. Most megmutatjuk, melyek azok a ruhák 2013-ban, amikben a Földközi tengeren érezhetjük magunkat. Mindegy milyen költségvetést szántunk idén a nyaralásra, belföldre vagy külföldre utazunk, a lényeg, hogy divatosak legyünk. Szandálok, strandtáskák, ékszerek, mindig elférnek a bőröndünkben. Akármennyit is vigyünk magunkkal nyaralás során.


Vegyünk egy szigetet magunknak? Nem, nem erről van szó. Viszont magunkra ölthetjük 2013-ban az egzotikus szigetek stílusát.

Most megmutatjuk, melyek azok a ruhák 2013-ban, amikben a Földközi tengeren érezhetjük magunkat. Mindegy milyen költségvetést szántunk idén a nyaralásra, belföldre vagy külföldre utazunk, a lényeg, hogy divatosak legyünk.

Szandálok, strandtáskák, ékszerek, mindig elférnek a bőröndünkben. Akármennyit is vigyünk magunkkal nyaralás során.

Ez a divat a könnyedségről, színekről, virágokról, érzékiségről szól. Kicsit a hippi stílust is megmutatjuk, mely idén Görögországban újra fénykorát éli.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat