18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Néha félremegy-Smink hibák

Megosztás
Stílus

Tulajdonképpen a sminkkel szeretnénk kiemelni szépségünket. Ám van, amikor ez éppen ellenkezőleg sikerül. Most megmutatjuk a legnagyobb smink hibákat. A kevesebb több! Fontos, hogy ízlésünket is formálhatjuk. Kivel ne fordult volna már elő, amikor annyira szerette volna az összes púdert, szemhéjfestéket, rúzst kombinálni, hogy a végére egy koravén arc köszönt vissza a tükörből?


Tulajdonképpen a sminkkel szeretnénk kiemelni szépségünket. Ám van, amikor ez éppen ellenkezőleg sikerül. Most megmutatjuk a legnagyobb smink hibákat.

A kevesebb több!

Fontos, hogy ízlésünket is formálhatjuk.

Kivel ne fordult volna már elő, amikor annyira szerette volna az összes púdert, szemhéjfestéket, rúzst kombinálni, hogy a végére egy koravén arc köszönt vissza a tükörből?

Amennyiben szemünket határozott színnel, karakteres vonalakkal festjük ki, úgy mellé nem illik egy szintén karakteres rúzst használni. A végén egy rikító, papagáj összes színében harsogó sminket kapunk, ami nem előnyös.

Biztosak vagyunk benne, hogy a sminkünk bőrszínünknek tónusához illik?

Semmi sem lehet ijesztőbb, mint, amikor egy világos bőrön, mély tónusú, sötét festéket használ valaki.

Tipp

Mielőtt rúzst, vagy arcpirosítót vásárolnánk, a teszter lehetőségekkel próbáljuk ki kézfejünk, illik-e bőrszínünkhöz.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat