18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ünnepi Wiesn frizura- Chignon konty

Megosztás
Stílus

Még nem tudjuk, milyen frizurát készítsünk a közelgő ünnepekre? Augusztus 20. kifejezetten jó alaklom lehet, hogy a tűzijátékra egy szép hajfonattal érkezzünk barátainkhoz. Ilyenkor mindenki a legjobb helyeket keresi, ahonnan tökéletesen látható a közel egy órás égi fények játéka. Mint minden évben, idén is fantasztikus látványban lesz részünk, amikor kilövik a rakétákat. Erre az alkalomra is megadhatjuk a módját, és készíthetünk csodaszép hajfonatokat.


Még nem tudjuk, milyen frizurát készítsünk a közelgő ünnepekre?

Augusztus 20. kifejezetten jó alaklom lehet, hogy a tűzijátékra egy szép hajfonattal érkezzünk barátainkhoz. Ilyenkor mindenki a legjobb helyeket keresi, ahonnan tökéletesen látható a közel egy órás égi fények játéka. Mint minden évben, idén is fantasztikus látványban lesz részünk, amikor kilövik a rakétákat.

Erre az alkalomra is megadhatjuk a módját, és készíthetünk csodaszép hajfonatokat.

2013-ban Budapesten kívül még 4 balatoni helyszínen lesz égi parádé, és bízunk benne, hogy a dramaturgiai koncepció ismét hozza majd az eddig is színvonalas teljesítményt.

Ezek a fizurák Hollywoodban is feltűntek már a vörös szőnyegen, így joggal érezhetjük úgy, amikor elkészítjük, hogy egy igazán elegáns költeményt alkottunk.

Lépésről lépére mutatjuk be, hogyan kell elkészíteni.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Stílus

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek