18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ápolt pasi minden napra

Megosztás
Stílus

Borosta, szakáll, vagy egyik sem, mi nők különböző arcszőrzettel szeretjük a férfiakat. Mint minden az életben, ízlésünk is változik, ami annyit jelent, hogy míg régen szerettük párunk szakállát vagy borostáját, addigra ma ezt már máshogyan gondoljuk. Manapság nincsenek olyan szigorú szabályai a férfi szőrzet viselésének, ám egy ápolt arc az erősebbik nemnél mindig csábító lehet.


Borosta, szakáll, vagy egyik sem, mi nők különböző arcszőrzettel szeretjük a férfiakat.

Mint minden az életben, ízlésünk is változik, ami annyit jelent, hogy míg régen szerettük párunk szakállát vagy borostáját, addigra ma ezt már máshogyan gondoljuk.

Manapság nincsenek olyan szigorú szabályai a férfi szőrzet viselésének, ám egy ápolt arc az erősebbik nemnél mindig csábító lehet.

Mit használ párunk borotválkozáskor?
Macerás a mindennapi elkészülés?

Nincs is kellemetlenebb, mint amikor sietve egy fontos megbeszélésre vagy eseményre párunk még gyorsan megborotválkozik, ám elvágva a borotva pengéjével arcát, egy zsebkendővel próbálja a vérzést elállítani, majd a vágás helye megmarad arcán.

Most bemutatunk egy terméket, ami minden igényt kielégíthet, és biztonságos!

Borostát szeretnénk? Vagy egy teljesen puha arcfelületet, hogy a puszi ne szúrjon?

A Remington Titanium-X F7 800  egy tökéletes, akár életre szóló választás is lehet, hiszen a Remington minősége évtizedek óta bizonyított.

Miért titánium?

A titániumot nem csak orvosi területen használják, hanem ékszerek és minden olyan termék előállításánál, ami bőrrel érintkezik, és fontos, hogy ne irritálja azt.

A titánium egy nagyon nehezen megmunkálható fém, ezért csak különleges, és magas minőségű végeredmény eléréséhez hívják segítségül.

Nem kell többféle eszközt beszereznünk, hogy a kívánt eredményt elérjük.

Nincsen többé borotva okozta vágás az arcon, nem kell borotvahab, hogy felpuhítsa a bőrt.

Vége a bőrkipattogzásának is!

Borosta kialakításához, vagy a teljesen sima arcfelület eléréséhez először használjuk a hosszabb szőrszálakhoz kialakított vágó élet.

Majd döntsük el, hogy szeretnénk-e borostát vagy sem.

Ha nem szeretnénk borostát sem, akkor használjuk a borotva azon részét, melyen 2 szita borítású nyírófej helyezkedik el, és ezzel vágjuk le a még megmaradt rövidebb szálakat.

A végeredmény egy teljesen puha tapintású arcbőr lesz, ami nem pattogzik ki.

A gépet bárhová magunkkal vihetjük a tároló táskájában.

Megnézem a többi rezgőkéses borotvát is!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Stílus

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek