18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

„Movember” és csak nő, és nő a bajusz

Megosztás
Stílus

Nem, nem írtuk el a hónap nevét! Senki ne lepődjön meg, ha napokon és heteken belül egyre több borostás, bajuszos, szakállat növesztő  férfival találkozik. Ez ugyanis a „Movember” kampány, ami pasik esetén a prosztata rák megelőzésére hivatott felhívni a figyelmet. Míg a nők pink színű szalagot viselnek, addig a férfiak bajuszt növesztenek. A kampány 1 hónapon át tart, és egy ausztrál kezdeményezés, amikor is a férfiak egy hónapra félreteszik a borotvát. Akik nem szeretnék szigorúan betartani a szabályokat, teljes arcszőrzetüket is megnövesztik.


Nem, nem írtuk el a hónap nevét!

Senki ne lepődjön meg, ha napokon és heteken belül egyre több borostás, bajuszos, szakállat növesztő  férfival találkozik.

Ez ugyanis a „Movember” kampány, ami pasik esetén a prosztata rák megelőzésére hivatott felhívni a figyelmet.

Míg a nők pink színű szalagot viselnek, addig a férfiak bajuszt növesztenek.

A kampány 1 hónapon át tart, és egy ausztrál kezdeményezés, amikor is a férfiak egy hónapra félreteszik a borotvát.

Akik nem szeretnék szigorúan betartani a szabályokat, teljes arcszőrzetüket is megnövesztik.

Így akarják ugyanis felhívni a figyelmet arra, hogy a férfiaknak is törődniük kell egészségükkel, és ők is vegyenek részt szűrővizsgálatokon.

A bajusz nem más, mint egy kitűző!

Azon túlmenően, hogy a bajusz és maga az arcszőrzet a férfiak számára maga a férfiasság szimbóluma, még örülhetnek is, hogy egy hónapon keresztül „büntetlenül” lehetnek szőrösek.

A tinik fiúk alig várják, hogy a pelyhedző  arcszőrzetük megerősödjön, míg ugyan ez a férfiaknak napi elfoglaltságot jelent.

 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat