18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

A színes, bohém darabok hódítanak a nyáron - Divattippek Szegedi Katától, Tomcsányi Dóritól és a NUBU-tól

Megosztás
Stílus

Divattippek Szegedi Katától, Tomcsányi Dóritól és a NUBU-tól A színes, bohém darabok hódítanak a nyáron. A magyar nők egyre nyitottabbak a trendekre: kísérleteznek a színekkel és variálják az összeillő anyagokat – vallják az Elle Fashion Show szervezői. Hogy pontosan mit diktálnak a tervezők nyárra, azt Tomcsányi Dóri, Szegedi Kata és a NUBU kreációi jelenítik meg április első hétvégéjén. Láthatjuk, hogy idén nyáron leginkább a 90-es évek formái, mintái köszönnek vissza, színekben pedig a fehér, sárga, fekete és kék dominálnak.


Divattippek Szegedi Katától, Tomcsányi Dóritól és a NUBU-tól

A színes, bohém darabok hódítanak a nyáron.

A magyar nők egyre nyitottabbak a trendekre: kísérleteznek a színekkel és variálják az összeillő anyagokat – vallják az Elle Fashion Show szervezői.

Hogy pontosan mit diktálnak a tervezők nyárra, azt Tomcsányi Dóri, Szegedi Kata és a NUBU kreációi jelenítik meg április első hétvégéjén.

Láthatjuk, hogy idén nyáron leginkább a 90-es évek formái, mintái köszönnek vissza, színekben pedig a fehér, sárga, fekete és kék dominálnak.

 

 

 

 

 

 

Magyar ruhák a nagyvilágban

Az épp New Yorkban élő magyar modell, Mihalik Enikő ruhatárában több Szegedi Kata ruha is megtalálható. Tavaly ősszel az Interview Magazine eseményén is egy Szegedi Kata szoknyában bulizott a szupermodell. De nemcsak Mihalik Enikő tartja becsben Kata ruháit: Nicki Minaj, Kelly Rowland, Roisín Murphy és Axente Vanessa is viselt már magán kataszegedit.

 

 

 

 

 

 

A híres amerikai énekes-szövegíró Zola Jesus pedig rendszeresen hordja Tomcsányi Dóri ruháit. Tomcsányi Dóri, Szegedi Kata és a NUBU kollekciója alapján nyugodtan kísérletezhetünk a klasszikus fekete, fehér és szürke mellett erőteljesebb színekkel (neon, narancs, élénksárga, zöld, korall, királykék, türkiz), de a pasztell- és púderárnyalatokról sem kell lemondanunk. Anyagok terén pedig a selyem, a muszlin, a len, a neoprén, a printelt neoprén és a neon szálakkal szövött pamutok hódítanak a jó időben.

Tuti tippek a nyárra – ezeket mindenképp érdemes lesz beszereznünk

 

 

 

 

„Egy selyemruha mindennél többet ér a nyáron” – vallja Tomcsányi Dóri. A selyemruhát a NUBU is ajánlja, ugyanakkor a tervezőnők szerint egy elasztikus bőrnadrággal, kézzel festett bőrkabáttal és bőrmellénnyel sem nyúlunk mellé. Szegedi Kata egy laza, bő atlétára esküszik fehér és fekete színben, akár mintával, amely szoknyával és nadrággal is tökéletes.

Az Elle divatszerkesztője, Gönczy Andrea pedig kiemelte, hogy a crop topok és haspólók idén nyáron is hódítanak a pliszírozott szoknyával és a fémes árnyalatú ruhadarabokkal együtt.

Magyar ruhák a nagyvilágban

Az épp New Yorkban élő magyar modell, Mihalik Enikő ruhatárában több Szegedi Kata ruha is megtalálható. Tavaly ősszel az Interview Magazine eseményén is egy Szegedi Kata szoknyában bulizott a szupermodell. De nemcsak Mihalik Enikő tartja becsben Kata ruháit: Nicki Minaj, Kelly Rowland, Roisín Murphy és Axente Vanessa is viselt már magán kataszegedit.

A híres amerikai énekes-szövegíró Zola Jesus pedig rendszeresen hordja Tomcsányi Dóri ruháit.

Grafikus mintákat, kör alakú kistáskákat és platform sarukat, papucsokat ajánl minden mennyiségben az Elle divatszerkesztője.

A NUBU nagyon pozitív, ha a magyar nők trendkövetéséről van szó. A tervezőnők (Garam Judit, Kovács Adél és Hajdu Anett) azt tapasztalják, hogy egyre nyitottabbak vagyunk, és a városi fiatalok stílusa már a nemzetközi színvonalhoz közelít. Szegedi Kata is optimista: szerinte is merjük követni a trendeket, és tudatos ruhatárat építünk magunknak, amelyben a klasszikus öltözékek mellett az aktuális szezon kulcsdarabjai is helyet kapnak. Még bátrabb kísérletezésre bíztatja a divatrajongókat Gönczy Andrea, az Elle divatszerkesztője, és megjegyzi, hogy a bohémabb darabok sokaknak jól állnak.

Az Elle Fashion Show-n magyar dizájnerek mellett francia tervezők is bemutatják legfrissebb kreációjukat. A Párizsi divathetek állandó szereplői – Christine Phung, Octavio Pizarro és Valentine Gauthier – a francia divatot hozzák el Budapestre, és a 2014 ősz-téli kollekciójukat mutatják be.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Stílus

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek