18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Új kötetek Fejős Éva könyvtárában!

Megosztás
Kultúra

A Fejős Éva által alapított Erawan Könyvkiadó – amelynek első kiadványa Fejős Éva Most kezdődik című regénye volt 2013 júniusában – hamarosan megjelenteti három külföldi szerző sikerregényét. Cynthia Rogerson: Szeretlek, ég veled című műve és Mike Greenberg: Amit csak akarsz című regénye 2013 őszén, Dana Bate-től az Iránytű a szerelemhez és titkos lakáséttermekhez című könyv pedig novemberben kerül a könyvesboltok polcaira. A kötetek az Erawan – Fejős Éva könyvtára sorozatban jelennek meg.


A Fejős Éva által alapított Erawan Könyvkiadó – amelynek első kiadványa Fejős Éva Most kezdődik című regénye volt 2013 júniusában – hamarosan megjelenteti három külföldi szerző sikerregényét.

Cynthia Rogerson: Szeretlek, ég veled című műve és Mike Greenberg: Amit csak akarsz című regénye 2013 őszén, Dana Bate-től az Iránytű a szerelemhez és titkos lakáséttermekhez című könyv pedig novemberben kerül a könyvesboltok polcaira.

A kötetek az Erawan – Fejős Éva könyvtára sorozatban jelennek meg.

„Mindet én választottam, mindhárom regény behúzott, és nem engedte a történet, hogy kiszálljak belőle” – meséli Fejős Éva. – Rengeteg angol nyelvű kéziratot olvasok, és csak azokat választom kiadásra, amelyek fogva tartanak és letehetetlenek számomra. Ezekben a történetekben annyi a közös, hogy mindegyikből kiderül, amit a regényeimben az én hőseim is sugallnak az olvasóknak: mindig lehet újrakezdeni, mindig van kiút a gödörből és a mélypontokról, csak egy kis bátorság szükséges hozzá...”

 

Cynthia Rogerson: Szeretlek, ég veled

Ania házassági tanácsadó, és azt hiszi, mindent tud a szerelemről és a tökéletes házasság titkairól - aztán találkozik egy férfival, és egyszeriben minden felborul az életében. Miközben válaszokat keres a kérdéseire, házassági tanácsokat ad a pácienseinek, többek közt Rose-nak és Henrynek, akiknél a válás vagy az együttmaradás a tét.

Az irodalmi díjas skót-amerikai írónő jellegzetes humorral és mély empátiával megírt története olyan, ami bármelyikünkkel megeshet. Szerethető szereplőivel együtt száguldunk végig a szerelemről, hűségről és hűtlenségről szóló, sziporkázóan szellemes regényen.

 

"Ez a könyv megerősített abban, hogy a szerelem mindig váratlanul érkezik, és mindent felborít az ember életében. Akár hiszel a szerelemben, akár nem, ez a regény végigvitorláztat az érzelmek háborgó tengerén, és magad sem tudod, hol a part, hol a kikötő..." (Fejős Éva)

 

Mike Greenberg: Amit csak akarsz

Brooke tizenöt éve boldog házasságban él gyermekei apjával. Férjének negyvenedik születésnapjára egy fotót ajándékoz, amelyen Brooke maga látható – meztelenül. Samantha két napja házas, amikor sokkoló fotót fedez fel a férje számítógépében. Katherine-nek a munka az élete: napi tizennyolc órát dolgozik egy olyan férfi cégénél, aki egykor összetörte a szívét. A három nagyon különböző nő nem ismeri egymást, de egy véletlennek köszönhetően sorsuk összekapcsolódik, és együtt fedezik fel a barátság erejét. A népszerű rádiós újságíró regénye – amely vezette az amerikai sikerlistákat – felemelő, izgalmas és modern történet a barátságról, kapcsolatokról és az újrakezdésről.

 

"Az elejétől fogva imádtam mindhárom hősnőt, még ha nagyon különbözőek is, de arra álmomban sem gondoltam, hogy mi köti őket majd össze... Szíven ütött a történet, de én is mindig hittem a barátság erejében, ami ezeket a belevaló, erős nőket átsegítette életük legnehezebb hónapjain. Minden barátnőmnek ajánlani tudom…" (Fejős Éva)

 

Dana Bate: Iránytű a szerelemhez és titkos lakáséttermekhez

Minden egy répatortával kezdődik… Hannah állása, párkapcsolata és jövője is egy répatortán múlik, ami mellesleg igen jól sikerül (de csak a répatorta, mert ez valahogy mégis válságba sodorja a szerelmi kapcsolatát). Amikor minden összedőlni látszik körülötte, Hannah elkezd azzal foglalkozni, ami mindig is izgatta: ígéretes munkahelyi karrierje helyett a sütést, a lakásétterem létrehozását választja. Rengeteg nehézség és buktató áll előtte, sok kalandban van része, de a kalandok megerősítik abban, hogy ha kitartóan követi az álmait, akkor célba érhet...

 

 "Sütiillat, szerelem... ezt ígérte a regény, de sokkal többet adott nekem. Például a megerősítést, hogy amikor valamiben nem érzed jól magad, akkor tovább kell lépned – ezt tanácsolom életem fontos szereplőinek is. Humoros, nagyon kedves, csoki-, narancs- és fahéjillatú történet az újrakezdésről és arról, hogy sose adjuk fel, mert a gödör aljáról is felfelé vezet az út." (Fejős Éva)

 

A Most kezdődik című Fejős-regény a nyár egyik sikerkönyve, az 1999-ben Holtodiglan címen és szerzői álnéven megjelent kalandregény hetek óta a sikerlisták élén áll, de már a debütálása is remek volt: a megjelenés után közel három hétig vezette a Bookline sikerlistáját.

A regényről: Anisette modellkarrierjét kettétöri egy sokkoló forgatás és egy elmebeteg gyilkos ámokfutása. Az idő előtt visszavonult, grafikusként dolgozó lány három kutyával osztja meg az életét, hangos és lökött családja rendszeresen átjáróháznak használja az otthonát, ráadásul a problémás unokatestvére is a nyakára költözik... És ha mindez nem lenne elég, Anisette szerelmi élete is romokban hever, így éppen a legjobbkor érkezik Axel, a zűrös múltú rockénekes, hogy felkérje őt egy klipforgatásra Afrika egzotikus vidékén. Anisette nem sejti, hogy a forró égövi utazás még csak a kezdete egy szenvedélyes és életveszélyes kalandnak.

 

A regény, amellett, hogy izgalmas és kalandos a története, több érzékszervünkre is hat, például videoklipek is készültek hozzá, sőt, a rövid, megklipesített történethez Madarász Gábor szerezte a zenét. A könyv borítója szintén különleges: egy okostelefonokra és tabletekre készített alkalmazás, a Layar használatával mind az első, mind pedig a hátsó borító életre kel.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat