18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Egykettő Őszi Tivornya-Készítsd el a saját pálinkádat!

Megosztás
Kultúra

Szeptember 19-től indul az Őszi Tivornya az Egykettőben! A program legkülönlegesebb momentuma, hogy Borbáth Gabriella, pálinka sommelier segítségével a résztvevők elkészíthetik saját szilvapálinkájukat! Gabriella emellett remek pálinka és házilekvár párosításokat is megálmodott, amelyekhez Kovács Árpád séf mini palacsintát talált ki. Az Egykettő így ünnepli az ősz szépségeit!


Szeptember 19-től indul az Őszi Tivornya az Egykettőben!

A program legkülönlegesebb momentuma, hogy Borbáth Gabriella, pálinka sommelier segítségével a résztvevők elkészíthetik saját szilvapálinkájukat!

Gabriella emellett remek pálinka és házilekvár párosításokat is megálmodott, amelyekhez Kovács Árpád séf mini palacsintát talált ki.

Az Egykettő így ünnepli az ősz szépségeit!

Különleges alkalom!

Az Egykettőben most mindenki elkészítheti a saját pálinkáját! Hogy miként kell ezt elképzelni? Négyféle szilvapálinkából keverhetünk, szakszóval blendelhetünk magunknak saját ízlésünknek megfelelő nedűt. Ehhez szakmai segítséget is kapunk, Borbáth Gabriellától, a Rézangyal Pálinka sommelier-jétől, aki hölgy létére ezen erős italok szakértője.  A pálinkánkat egy kis palackba zárhatjuk majd, és címkével is elláthatjuk saját blendelésű italunkat. Ezt ugyan egy kicsit érni kell hagyni, de pár hét után máris fogyasztható a saját készítmény. 

A pálinkablendelő kurzus időpontjai:

szeptember 19. 19:00, 20:30, 22:00
szeptember 20. 21:00 és igény esetén 22:30
szeptember 21. 19:00, 20:30, 22:00
szeptember 26. 19:00, 20:30, 22:00
szeptember 27. 21:00 és igény esetén 22:30
szeptember 28. 19:00, 20:30, 22:00

Borbáth Gabriella, pálinka sommelier szerint a pálinkák ízét nagyon finoman tudja hangolni egy-egy lekvár.  A Csósza Manufaktúra, a Katicás Farm, vagy éppen a Békési Pálinka Manufaktúra prezentálja azokat a finomságokat, amik az egyik legjellegzetesebb magyar itallal együtt jól működhetnek. Gyömbéres sütőtöklekvár Márton érlelt almapálinkával, vagy vaníliás bodzalekvár Békési cigánymeggy pálinkával? Ez csak két párosítás a számtalanból, amiket Gabriella megálmodott!  

A különleges szilvalekvárokat a helyszínen meg is lehet vásárolni.

A pálinka-lekvár párosok mellé blinit adnak az Egykettőben, de ezzel még nincs vége az Őszi Tivornya palacsintaáradatának! A blini mellett ugyanis készülnek a hagyományos hortobágyival, de délben lesz márványsajtos-parajos, vagy erdei gombával töltött változat is, emellett kóstolható lazacos, padlizsánkrémes, juhtúrós, az édesszájúak pedig a földimogyorós-nutellás, narancsos-túrós, karamellizált banános változatot válasszák!

Játékok

És hogy ne csak a gasztronómiáról szóljon a hét az Egykettőben, remek játékokkal is múlathatjuk az ősziesre fordult estéket. Játszani jó, ez nem is kérdés, de mindenkinek van kedvence, mindenki mást szeret.  Darts, kockapóker, malom, sakk és kártya. Az Egykettő ezekkel a játékokkal készül. Akinek pedig ez még mindig nem elég, behozhatja a saját társasjátékát, amit akár felajánlhat az Egykettő többi játékosának is. Ez esetben a ház vendége lesz egy pohár borra vagy egy kupica pálinkára a kedves gesztusért.

Ne törődjünk hát a hűvösebb napokkal, élvezzük az Őszi Tivornyát az Egykettőben „folyékony kabáttal”, szívmelengető falatokkal és igazi játékhangulattal!

Részletes információ: Tivornya


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat