Ki ne szeretné a jó borokat!
És ki ne szeretné a lekvárt!
És ha ezt a kettőt ötvözzük, akkor egy igazi különlegességet kapunk, amit nem máshogyan hívnak, mint „BORLEKVÁR”.
Számtalan gyümölcsből készülnek lekvárok, és ugyan így van ez a borokkal is.
Borok közt is vannak kitűnőek, és még tündöklőbbek, nagy nevek, mit például az Egri bikavér, Tokaji szomorodni, vagy a Somlói Juhfark, de még sorolhatnánk.
Melyikhez milyen étel illik igazán, különösen, amikor Borlekvárról beszélünk?
Az idézet magától a készítőtől származik, Tóth Kálmán-tól.
Az ő ajánlásával megtudhatjuk, milyen ételhez, melyik borlekvár illik leginkább.
Leginkább sült húshoz, vagy sajtok mellé hozza el a különleges íz világot.
Reggeli kalácsokhoz és pékáruhoz ajánlott a leginkább.
Ez a borlekvár fűszerek nélkül készül, és desszertek mellé lehet különleges választás.
Különböző ételekhez lehetőségünk van vörös, Rosé vagy fehér borból készült borlekvárokat választani.
„Első vagyok a mini üveges (30gr, 40 g) borlekvárok kiszerelésében, és szintén elsőként készülnek egyszerre több borvidék boraiból a lekvárjaim.”
Jelenleg 13 féle borlekvár található meg a kínálatban, de ez folyamatosan bővül.
A recept szigorúan titkos, és ezért sem a technológiáról, sem pedig az alapanyagokról nem írhatunk a cikkben, ami érthető is egy ilyen különlegesség esetében.
Nemsokára elérkezik az ünnepek ideje, ezért egy ilyen üveg lekvár, legyen szó kicsi, vagy nagy kiszerelésről, kitűnő ajándék ötlet lehet, különösen olyan valakinek szánva, aki szereti a gasztronómiát és a különleges ízeket.
- Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat
- Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat