18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

SzerelemMese

Megosztás
Kultúra

Manapság a munkanélküliség kérdése és az elkeseredettség mindennapos téma, a példám pedig megmutathatja, hogy mennyire nem szabad feladnia az embernek az álmait. Ugyanis én magam a végzettségem szerint közgazdász, a gyakorlatom szerint vezetői munkatárs, a jelenlegi helyzetemet tekintve pedig anya és szeptember közepétől immár újra dolgozó nő vagyok. 2010 óta voltam munkanélküli.


Manapság a munkanélküliség kérdése és az elkeseredettség mindennapos téma, a példám pedig megmutathatja, hogy mennyire nem szabad feladnia az embernek az álmait.

Ugyanis én magam a végzettségem szerint közgazdász, a gyakorlatom szerint vezetői munkatárs, a jelenlegi helyzetemet tekintve pedig anya és szeptember közepétől immár újra dolgozó nő vagyok.

2010 óta voltam munkanélküli.

Munkakersés

A sikertelen munkakeresés sokszor a kedvemet szegte, mélyen elkeserített, és alaposan megnyirbálta az önbizalmamat. Előfordult az is, hogy legszívesebben fel sem keltem volna az ágyból, annyira magam alatt voltam, de családanyaként, feleségként soha nem hagyhattam el magamat.

Álom

Ezért is jelent nagy büszkeséget számomra, hogy a régóta dédelgetett vágyam, első regényem, az Egyszer... és újra (SzerelemMese) ilyen körülmények között látott napvilágot idén tavasszal.

Nőknek és férfiaknak egyaránt

A történetem egy igazi mese barátságról, szerelemről, szenvedélyről, féltékenységről, félreértésről, és egymásra találásról, megfűszerezve egy csipetnyi utazással és némi gasztronómiával. Valódi női regény, ám őszinte szívvel ajánlható azoknak a férfiaknak is, akik tudni szeretnék, hogy mire is van szükségük a nőknek. Éppen ezért tartom fontosnak kiemelni, hogy az ajánló megírását egy igazi férfira bíztam: Janicsák István – az egykori Z’zi Labor zenekar vezetője, és nem mellesleg Janicsák Veca énekesnő édesapja – vállalta ezt a feladatot, véleménye pedig a könyv hátsó borítóján olvasható.

Feladhattam volna, de nem tettem

Őszintén mondom, hogy egyáltalán nem volt könnyű eljutnom idáig. Feladhattam volna én is, eldobhattam volna magamtól mindent én is, mert egyre csak azt sulykolták belém, hogy öreg vagyok, túlképzett, és nem kellek sehová. De én kitartottam, és belekapaszkodtam a családomba – no meg az álmaimba.

Félelem a csalódástól

Úgy gondolom, hogy a példám erőt adhat azoknak, akik hasonló helyzetben vannak. Körülnézve a környezetemben azt tapasztalom, hogy nagyon sokan dédelgetnek valamilyen álmot, de félnek a csalódástól. A sikert ugyan nem lehet előre megjósolni, de ha valamit meg sem próbálunk, akkor az biztos, hogy elérni sem fogunk tudni semmit sem.

Szeretettel ajánlom könyvemet:
Könyv


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat