18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Eseménydús ősz előtt a Libri-Új kezdeményezés

Megosztás
Kultúra

Süss fel nap! - együttműködés egy remek programmal, sikerlistás olvasmányok és egy különleges új könyvesbolt. Címszavakban ez jellemzi a Libri Könyvkereskedelmi Kft. idei őszi szezonját.


Süss fel nap! - együttműködés egy remek programmal, sikerlistás olvasmányok és egy különleges új könyvesbolt.

Címszavakban ez jellemzi a Libri Könyvkereskedelmi Kft. idei őszi szezonját.

Az országban található 36 Libri könyváruház mellett egy egészen különleges bolt is megnyitott nemrégiben a budapesti Árkád Bevásárlóközpont aluljárószintjén. A megújult Libri könyvesbolt azoknak kedvez, akik elsősorban a toplistás, sikerlistás olvasmányok iránt érdeklődnek, és nem szeretnék az elképesztően gazdag kínálatot végigböngészni. Az „instant bolt”-nak is nevezett üzletben átvehetőek a Libri.hu internetes oldalon leadott rendelések is, ez kedvező lehet azoknak, akik metróval érkeznek a helyszínre. Aki szeretne tovább nézelődni, a teljes kínálattal találkozni, természetesen a teljes választékot megtalálja az Árkád2-ben lévő Libri Könyváruházban, vagy akár a Sugár Üzletközpontban lévő üzletben is.

És hogy mik lesznek az idei év slágerkönyvei a Libriben?
A nyári könnyedebb olvasmányok után most már alakul az őszi sikerlista is.

Megjelenése után szinte azonnal a legolvasottabb könyvek közé ugrott Frei Tamás várva várt új regénye, a 2015.

Nem meglepetés, hogy szintén tarol Dan Brown új könyve, az Inferno is.

Öröm a Libri háza táján, hogy előkelő helyen van a Libri Kiadó által megjelentetett Csáki Judit: Alföldi színháza, és Timur Vermes: Nézd, ki van itt című kötete, valamint Dr. Máté Gábor pszichológus Szétszórt elmék című műve.

Új szereplő a toplistán Vekerdy Tamás Jól szeretni című könyve és Moldova György 3 szatírát tartalmazó kötete is. Továbbra is tart Bogyó és Babóca sikersorozata, a tinik között pedig még mindig az idén tavasszal Aranykönyv-díjat is kapott Leiner Laura a legolvasottabb, ezúttal a Bábel című kötettel.

Nagy érdeklődés övezi a Détári című írást is, amely természetesen a legendás válogatott labdarúgó életébe enged betekintést. Szokás szerint, megjelenése után azonnal a legkeresettebb könyvek közé került Jamie Oliver új kötete, a Jamie 30 percesek is.

A karácsonyi megjelenések persze még előttünk állnak, így nem kizárt, hogy néhány könyv alaposan átrendezi majd a sikerlistákat, mint például Vásáry Tamás napokban megjelent Üzenet című önéletírása és Ugron Zsolna október végén várható Erdélyi menyegző című könyve. Egészen biztosan helyet követel magának a kedvencek között a Szaharov-díjas - és a napokban Nobel-békedíjra is jelölt -  pakisztáni lány, Malala Yousafzai története, amelyet október 25-e után lehet majd megvásárolni, ám már most számos írás és interjú hívja fel a figyelmet a különleges és magával ragadó történetre.

Kezdeményezés

És ha már a magával ragadó történetek kerültek szóba… Nagyszerű kezdeményezéshez csatlakozott ezen az őszön a Libri. A TV2 csatornához kapcsolódik az ősz egyik leginkább szívet melengető aktivitása, amelyben a Libri örömmel és az első szóra vállalt szerepet.

A Süss fel nap! című kezdeményezésről van szó, amely a gyermeknélkülözés problémájára hívja fel a figyelmet.
A Süss fel nap! célja, hogy olyan hétköznapi hősökön segítsen, akinek szívügye a hátrányos helyzetű gyermekek támogatása.

„Egy percig sem gondolkodtunk, hogy e nagyszerű kezdeményezés mellé odaálljunk partnerként a Librivel. Fontosnak tartjuk, hogy a kultúra és könyv erejével segítsünk, jelen legyünk és "díjazzunk" egy ilyen nagyszerű programot, az önkéntes erőfeszítéseket, amelyek egy picit is jobbá formálják környezetünket. Ezért több síkon is segítjük a "Süss fel nap!" sikerét.

A Libri csoporthoz tartozó médiafelületeken (Port.hu és Bóbita Magazin) folyamatosan hírt adunk a kezdeményezésről, boltjainkban az ország 36 pontján le lehet majd adni a nevezéseket, minden díjazottnak adunk könyveinkből (Park Kiadó, Kolibri, Libri Kiadó, Helikon, Trubadúr, Diafilm) és egy különdíjjal is szeretnénk hozzájárulni a program sikeréhez - mondta Liptay Gabriella, a Libri Csoport Marketing és Kommunikációs Igazgatója.

A Libri tehát igazán izgalmas ősz előtt áll, amelyről az olvasók rendszeresen értesülhetnek a tematikus hírlevelekből is, hogy mindenki megtalálja a számára izgalmas és érdekes olvasmányt ebben az évszakban is.  Mert olvasni tényleg jó!

LIBRI

A Libri Könyvkereskedelmi Kft. évente 1,6 millió vásárlót szolgál ki a könyvesbolthálózatban és az interneten és 8 alkalommal nyerte el a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése által alapított Az Év Kereskedője-díjat. Érdekeltségei közé tartozik a PORT.hu és Fidelio kiadványokat tulajdonló Libri Média Kft., a szinház.hu színházi portál, a Park Kiadó, a Helikon Kiadó, a Trubadúr Kiadó, a Kolibri Gyerekkönvykiadó, Diafilmgyártó Kft és az egyre közismertebb Libri Kiadó is.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat