18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Rocklegendák egykoron és ma

Megosztás
Kultúra

Kitárt szívek földjén az Ismerős Arcokkal Egy zenekar szíve és lelke nem csak a dalaikon keresztül kerül az őket szerető közönség elé, hanem mindennapi tetteik során is. Az Ismerős Arcok zenekar számtalan jótékonysági koncerten van már túl az évek során, és most újabb adakozásra ösztönzi rajongóit. A november 9-i és a december 6-i budapesti koncertjeiken, ahol rocklegendákkal együtt lépnek fel,  a két éve egyiptomi buszbalesetben mindkét szülőjét elvesztő kisfiú részére gyűjtenek adományokat.


Kitárt szívek földjén az Ismerős Arcokkal

Egy zenekar szíve és lelke nem csak a dalaikon keresztül kerül az őket szerető közönség elé, hanem mindennapi tetteik során is. Az Ismerős Arcok zenekar számtalan jótékonysági koncerten van már túl az évek során, és most újabb adakozásra ösztönzi rajongóit. A november 9-i és a december 6-i budapesti koncertjeiken, ahol rocklegendákkal együtt lépnek fel,  a két éve egyiptomi buszbalesetben mindkét szülőjét elvesztő kisfiú részére gyűjtenek adományokat.

Évforduló

Közeleg az évfordulója annak a szörnyű eseménynek, ahol 2 éve egy 12 éves kisfiú egy családi nyaralás végén, tragikus autóbusz balesetben elvesztette a szüleit. Azon a szomorú novemberi napon a gyermek egy pillanat alatt felnőtté vált és szembe kellet néznie azzal a sorscsapással amit az élet a számára kimért. A szerencsétlenségben rögtön a segítségére sietett a család jó barátja, egy korábbi legendás vízilabda bajnok - Ismerős Arcok rajongó - aki a pártfogásába vette a kisfiút. Az ő elbeszélése és a gyermek megrendítő története vitte rá a zenekart arra, hogy segítő kezet nyújtson az időközben ifjúvá érett  gyermek számára és támogassa a kisfiút abban, hogy folytatni tudja tanulmányait és sporttevékenységét.

Támogató

Az Ismerős Arcok zenekar ezt a célt kívánja támogatni a soron következő 2 budapesti nagykoncertjének bevételéből. Mindenki, aki ellátogat 2013. november 9-én a Club 202-be, majd pedig december 6-án a Barba Negra Music Club-ba, a belépőjegy megvásárlásával nem csak egy nagyszerű zenei élménynek lesz a részese, hanem támogató is lesz egyben. Ezeken a koncerteken igazi rocklegendák lépnek színpadra az Ismerős Arcok zenészeivel, november 9-én az ős-P.BOX lesz a vendégzenekar, míg a Mikulás-napi meglepetés az egykori Skorpió, és Dinamit zenekar legendás tagjai - Papp Gyula, Németh Gábor és Szűcs Antal Gábor - lesznek.

Segítsünk

Segítsünk együtt az Ismerős Arcok zenekarral az árván maradt kisfiúnak!

www.ismerosarcok.hu

A zenekarról

A Nyerges Attila, Galambos Nándor, Práder Vilmos, Kovacsik Tamás, Leczó Szilveszter és Tánczos István alkotta formáció rendszeres szövegírói-zeneszerzői munkájával, előadói tevékenységével, nagyszámú közönséget vonzó koncertjeivel népszerűsíti, tudatosítja kultúránk szeretetének a fontosságát. Népzenei és irodalmi hagyományokat feldolgozó műveikben a két fontos közösségépítő tényezőre – a zenére és az irodalomra – alapozva formálják hazaszerető közösséggé rajongóik táborát. Az elmúlt 15 évben immár 7 lemezen fordultak a magyar sorskérdések felé, dalszövegeikben a gondolkodó, vívódó, jobbat akaró hétköznapi embert jelenítik meg. A valamikor rock-kocsmákban fellépő blues zenekar, egy erdélyi kirándulás után fordult a mélyebb, igényes tartalmú zene irányába. Azóta egyenes az útjuk a kis klubhelységektől a nagy színpadok felé. Évek óta kedvelt és népszerű fellépői a hazai rock-, pop-, motoros- és gasztro fesztiváloknak, város-, és falunapoknak, kiemelt ünnepi rendezvényeknek, hagyományőrző találkozóknak. Az utóbbi évek egyik legtöbbet koncertező zenekaraként szerepeltek már a Kárpát-medence szinte valamennyi területén, de sikerrel léptek fel Kanadában, az Egyesült Államokban és Svédországban is. Mindezen tevékenységük elismeréseként szövegíró-énekesük Nyerges Attila 2012 augusztusában állami kitüntetésben részesült, a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést vehette át.

Éberálom (2007) és Kerítést bontok (2012) című lemezeik a MAHASZ eladási listája alapján a megjelenést követő 1 éven belül aranylemezek lettek.

Mindkét legutóbbi nagylemezük (Lélekvesztő - 2009, Kerítést bontok – 2012) a MAHASZ által életre hívott FONOGRAM díjátadó Gálán jelölést kapott az év albuma díjra, pop-rock kategóriában.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Kultúra

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek