18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ajándékozzunk élményt!

Megosztás
Kultúra

A karácsonyi ajándékozás óriási öröm, de egyben fejtörést is okoz. Mert nyilván az is kérdés, hogy mennyi jut éppen az adott évben ajándékra, de az is, hogy minek örülne a megajándékozott, ami még nincs neki, amit nem vett meg magának, vagy amiben nem tudunk melléfogni az ízlését illetően. Tárgyakkal sokaknak meggyűlik a baja, de talán éppen nekik találták ki az élményajándékot.


A karácsonyi ajándékozás óriási öröm, de egyben fejtörést is okoz.

Mert nyilván az is kérdés, hogy mennyi jut éppen az adott évben ajándékra, de az is, hogy minek örülne a megajándékozott, ami még nincs neki, amit nem vett meg magának, vagy amiben nem tudunk melléfogni az ízlését illetően.

Tárgyakkal sokaknak meggyűlik a baja, de talán éppen nekik találták ki az élményajándékot.

A könyvolvasás maga is élmény. Kétségtelen, hogy az egyik legsokoldalúbban, legjobban ajándékozható tárgy a könyv, legyen az szépirodalom, szórakoztató olvasmány, gasztronómiai vagy művészeti kiadvány.

Élmény fesztivál

A Libri könyváruházaiban azonban ezen a karácsonyon más élmények iránt fogékony megajándékozottak számára is találhatunk megfelelő ajándékot. Bár a nyár emlékei ilyenkor már mesze vannak, a következő nyár után még csak sóvárgunk, azért lehet a karácsonyfa alá, a meghitt hangulathoz némi bulit is varázsolni. Kedvezményes áron, elővételben vásárolhatóak meg jegyek, bérletek a 2014-es Sziget Fesztiválra, a VOLT Fesztiválra és a Mastercard Balaton Soundra. A konkrét, jövő évi programokról ilyenkor ugyan még nagyon kevés információhoz juthatnak hozzá a fesztiválrajongók, de a jelentős kedvezménnyel megvásárolt „Early-bird” bérletekkel, jegyekkel egészen biztosan nagyon nagy meglepetést és örömet lehet okozni a megszállott buli-rajongóknak.

Kupon

Más típusú zene iránt érdeklődőknek is találhatunk ajándékötletet a Libri Könyváruházaiban. Akár zenei témájú könyv, klasszikus irodalom mellé, akár csak úgy magában itt egy helyben vásárolhatunk jegyeket az Operaház és az Erkel Színház előadásaira is. Ráadásul a Libri Kuponfüzetben az Erkel Színház jegyeinek megvásárlására 15 % kedvezményt is találhatnak az érdeklődők.

Ha pedig valaki mégsem jut el a legközelebbi könyváruházig sem, akkor a Port (pont) hu segítségével is elérheti ezeket az ajánlatokat, tehát néhány kattintással megoldható a karácsonyi ajándékozás kérdése is.

E könyv

Apropó, kattintás. Újdonság a Libri kínálatában a gazdag eKönyv választék. Azok számára, akik a mindennapok során, közlekedve, utazva kényelmesen szeretnének sok olvasmányt maguknál tartani, nélkülözhetetlen könyvolvasójukkal, jó hír, hogy a Librinél is beszerezhetik mindazt az eKönyv formájában elérhető olvasmányokat.

Libri

A Libri Csoport Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő cégcsoportja. Érdekeltségei közé tartozik a PORT.hu, Fidelio és Bóbita kiadványokat tulajdonló Libri Média Kft., a szinház.hu színházi portál, a Park Kiadó, a Helikon Kiadó, a Trubadúr Kiadó, a Kolibri Gyerekkönyvkiadó, Diafilmgyártó Kft. és az egyre közismertebb Libri Kiadó is. A csoport meghatározó tagja, a Libri Könyvkereskedelmi Kft. évente 1,6 millió vásárlót szolgál ki országos méretű könyvesbolthálózatában, 34 boltjával és webáruházával.  8 alkalommal nyerte el a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése által alapított Az Év Kereskedője-díjat.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat