18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Valentin napi afrodiziákumtúra „Szerelem receptre”

Megosztás
Kultúra

Főző és süteménykurzus Kolonics Zoltán kreatív cukrásszal A Valentin nap „piros nap” az évben, szimbolikus jelentőségű. Figyelmeztet, hogy szeretni, figyelni, gondoskodni ugyan egész évben érdemes, ámde eme napon egy kis extra csábítás, csók&bók is beleférhet!


Főző és süteménykurzus Kolonics Zoltán kreatív cukrásszal

A Valentin nap „piros nap” az évben, szimbolikus jelentőségű.

Figyelmeztet, hogy szeretni, figyelni, gondoskodni ugyan egész évben érdemes, ámde eme napon egy kis extra csábítás, csók&bók is beleférhet!

Tehetjük ezt kicsit furfangosabb, nőiesebb módon, az afrodiziákumok jegyében. A Napsugár Életház idén Budapest legpatinásabb cukrászdájának kreatív cukrászát, Kolonics Zoltánt csábította el egy főzőkurzus erejéig február 8-ra, hogy az afrodiziákumokat felsorakoztató menü közös elkészítésével izgalmat csempésszen a résztvevők mindennapjaiba.

Afrodiziákum

Nem új keletű megfigyelés, hogy bizonyos ételek, növények és illatok serkentik vagy felkeltik a szexuális vágyat. Az afrodiziákum szó eredete Aphrodité, a szerelem istennőjének nevéhez kötődik, aki a tengerből kiemelkedve egy kagylóban látta meg a napvilágot, és akinek léptei nyomán a legenda szerint olyan növények és virágok nőttek ki, melyeknek fogyasztása fokozza a vágyat. Szinte minden kornak és minden népnek voltak afrodiziákumai. A gránátalma vágykeltő hatásáról a Káma-Szútra is említést tesz, a maják és az egyiptomiak előszeretettel alkalmazták a mézet, és a legenda szerint Casanova 50 osztrigát fogyasztott el reggelente, hogy ez a klasszikus vágyfokozó is segítse mozgalmas szerelmi életét. A legtöbb vágykeltő hatással bíró fűszert és növényt megtaláljuk konyhánkban, azonban február 8-án 10-15 óra között azt is megmutatja Budapest legpatinásabb cukrászdájának kreatív cukrásza, hogy hogyan kell gyorsan és könnyen elkészíteni őket.

Kolonics Zoltán több izgalmas, vágyfokozó mennyei manna közös elkészítésével is készül a résztvevőknek, melyek között többet a helyszínen fogyasztanak el, valamint készülnek édességek a kedvesnek, hogy Valentin nap éjszakája biztosan csodásan teljen. A kreatív cukrász mindent együtt készít majd a résztvevőkkel, beavatja a kíváncsiskodókat a csoki temperálás titkába, és aki eddig nem tudta, hogy mi fán terem a financier és a ganache, annak is izgalmas utazás lesz a főző és sütőkurzus. A zeller felfrissíti a fáradt férfi minden porcikáját és a népi hagyományok szerint növeli szexuális étvágyát. A csokoládét évszázadok óta afrodiziákumként tartják nyilván - endorfinokat – „boldogsághormonokat” szabadít fel! Ha pedig megbolondítjuk egy kis chilivel vagy gyömbérrel, az extra tűz garantált!

 Menü
Welcome drink: 
Alkoholmentes "rum"puncs 
 
Napi menü

Zellerkrémleves sajtos pirítóssal
Gránátalmás pohárkrém financier-rel, habcsókkal, gyümölcsökkel, fehércsokis ganache, vanília habbal
 Kakaós Maca "kávé" kesudióval és chilivel

Hazavihető ajándék

Csokiba mártogatott gyömbér és füge

Natúr és Gyömbéres Szívecske csoki

Gyertek édeset álmodni és tanuljátok meg, hogyan kell igazán levenni a lábáról szívetek választottját egy mennyei menüvel! Szerelmet adunk „Receptre”!

Napsugár ételház

Napsugár ételház Facebook


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat