18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Sikeres hölgyek a rivaldafényben – és azon kívül-SZÉKELYHIDI ÁGNES

Megosztás
Kultúra

Az embereket az idők kezdete óta érdekelte, hogy mit hoz számukra a jövő. Eleinte sámánok adtak útmutatást, később az uralkodók és hadvezérek asztrológusokhoz, tudósokhoz, jósokhoz fordultak válaszért, vajon milyen termés várható, a születendő utód fiú lesz-e, illetve sikerrel zárul-e a tervezett hadjárat. Manapság ismét reneszánszát éli az asztrológia, számmisztika és a kártyavető jóslás. Akik kilátástalannak érzik a sorsukat, nem találják önerőből a kiutat a nehéz helyzetükből, gyakran keresik fel az olyan elismert szakembereket, mint amilyen Székelyhidi Ágnes is.


Az embereket az idők kezdete óta érdekelte, hogy mit hoz számukra a jövő.

Eleinte sámánok adtak útmutatást, később az uralkodók és hadvezérek asztrológusokhoz, tudósokhoz, jósokhoz fordultak válaszért, vajon milyen termés várható, a születendő utód fiú lesz-e, illetve sikerrel zárul-e a tervezett hadjárat.

Manapság ismét reneszánszát éli az asztrológia, számmisztika és a kártyavető jóslás.

Akik kilátástalannak érzik a sorsukat, nem találják önerőből a kiutat a nehéz helyzetükből, gyakran keresik fel az olyan elismert szakembereket, mint amilyen Székelyhidi Ágnes is.

Ágnes célja, hogy terjessze, átadja azt a felismerést, miszerint „minden probléma megoldása bennünk van, csak kicsit befelé kell figyelni, és megtaláljuk azt”.

Amikor kapcsolatba kerültem Ágnessel, kellemesen meglepett közvetlensége és kedvessége, amivel ismeretlenül is fogadott. Úgy beszélgetett velem, mint régi ismerőssel – és valóban, a horoszkópom alapján, valamint a számmisztika segítségével nagyon sok mindent megtudott rólam.

Tanácsadó, személyiség- és sorselemző

Ágnes a saját bevallása szerint is hihetetlenül szerencsés, hiszen a munkája, a hivatása és az életfelfogása pontosan egybeesik.

Bár a kártyavetés már korábban is érdekelte, és autodidakta módon tanulta otthon, mégis csak 1996-ban kért tanácsot barátjától és mentorától, Dr. Tusor Erzsébettől, hogy hová menjen cigány kártya jóslást tanulni.

Mentora javaslatára ekkor fordult figyelme a Tarot kártya felé, amivel Kazanlár Emil Ámin csoportjában ismerkedett meg közelebbről. Közben Ágnes asztrológiát is tanult, majd Váczi Klára szakértő keze alatt a Tarot tudománya mellett a számmisztikát is elsajátította, amibe azonnal beleszeretett.

Ez az érzés azóta is tart: a „szerelem gyümölcse” eddig három, már megjelent, valamint egy kiadásra váró számmisztika könyv. Emellett tovább folytatta asztrológiai tanulmányait Kalo Jenőnél, nem sejtve, hogy később ez lesz a hivatása, amit szívvel-lélekkel végez.

Diplomáját 2002-ben szerezte meg a Tan Kapuja Buddhista Főiskola kihelyezett szakán, majd 2 évvel később hermetikus asztrológiát hallgatott a Javasoknál, ahol vizsgát is tett ebből a tárgyból. Jelenleg 3 és fél éve védikus asztrológiát tanul, igazolva korábbi Mestere, Kalo Jenő szavait, miszerint a tanulást sosem lehet befejezni.

Ágnes 2000 januárjában hagyott fel korábbi szakmájával, és kezdett bele az igazi hivatásába. Váczi Klári nénitől nem pusztán tárgyi tudást, hanem emberséget, tiszta fogalmazást és helyes hozzáállást is tanult, amit a saját praxisában azóta is sikerrel kamatoztat.

A családja sosem akadályozta őt a tervei megvalósításában, sőt, látva az elszántságát és lelkesedését, inkább támogatták őt a céljai elérésében.

A siker pedig nem maradt el.

Székelyhidi Ágnes mára a téma elismert szaktekintélyévé vált, aki tudását lassan 10 éve igyekszik átadni másoknak is. Számmisztika és Tarot tanfolyamai iránt nagy az érdeklődés, melyet számos, a beavatást és vizsgát követően kiadott oklevél is bizonyít.

A Nő

Magánéletéről Ági szűkszavúan nyilatkozik, csak annyi tudható róla, hogy a szívében három férfinak van örök helye: a fiainak.

Ha súlyos gondja van, akkor ő is a kártyához fordul tanácsért, de azt csak szükség esetén veti ki saját magának, inkább szakértő barátai segítségét kéri benne.

Szereti az állatokat, és - bár lakását jelenleg nem osztja meg egy kedvenccel sem, - tartott már papagájt, macskát, hörcsögöt és törpe nyulat is.

A főzést imádja, véleménye szerint ez a legnőiesebb és legkreatívabb házimunka.

Gyakran kísérletezik is a receptekkel, melyeket igazi háziasszony módjára nem szokott szigorúan, szó szerint alkalmazni.

Kedvencei a könnyű, gyümölcsös édességek, a keserű csokoládés torták és fagylaltok.

Mivel cukor- és gluténmentes diétát tart, ezekkel a finomságokkal speciális cukrászdákban kényezteti magát, ám később otthon is meg szokta próbálni a saját elképzelései szerint tányérra varázsolni őket.

 

A virágok közül a fréziát, cseresznyevirágot, pipacsot, hóvirágot és tulipánt szereti, így nem meglepő, hogy kedvenc színeként a szivárványt nevezi meg.

Őszinte rajongója mind a négy évszaknak, mert számára mindegyik tartogat valamilyen szépséget, amiben gyönyörködni tud.

Ebben a hideg februárban a havas táj szépsége által nyújtott örömön kívül más is vár Székelyhidi Ágnesre: február 22-én indul négynapos, intenzív Tarot tanfolyama, melyre hatalmas lelkesedéssel készül.

A két hétvége részletes programjáról és a jelentkezés módjáról az [email protected] email címen kérhető bővebb felvilágosítás.

KK


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat