18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Fejős Éva: Mert nekünk szeretnünk kell egymást…

Megosztás
Kultúra

Az oroszlán, a furcsa lány és a váratlanul fellángoló érzelmek találkozása. Ez a regény egészen más, mint az eddigi Fejős-könyvek. Részint azért, mert elkalauzol egy mesés fantáziavilágba, miközben mégis a mindennapokban játszódik, hús-vér szereplőkkel - másrészt pedig azért, mert a szerző bátran nyúlt a legmélyebb fájdalmakhoz, a veszteségélményhez is, de a tőle megszokott könnyed történetvezetéssel kalauzolja át az olvasókat az "ajtón" és persze az egész sztorin.


Az oroszlán, a furcsa lány és a váratlanul fellángoló érzelmek találkozása.

Ez a regény egészen más, mint az eddigi Fejős-könyvek.

Részint azért, mert elkalauzol egy mesés fantáziavilágba, miközben mégis a mindennapokban játszódik, hús-vér szereplőkkel - másrészt pedig azért, mert a szerző bátran nyúlt a legmélyebb fájdalmakhoz, a veszteségélményhez is, de a tőle megszokott könnyed történetvezetéssel kalauzolja át az olvasókat az "ajtón" és persze az egész sztorin.

"Nyilván benne van mindenféle fontos élményem ebben a regényben: apu elvesztése - ennek feldolgozásában sokat segített a Mert nekünk szeretnünk kell egymást írása; az, hogy megalapítottam a saját kiadómat, az Erawant, tehát szerzőként önállósultam, és kiadóként más szerzőkért is felelős vagyok. De alapvetően mégsem rólam szól a regény, hanem ezúttal is a fantáziámban születtek a szereplők: Anna, a főhősnőm, aki az elengedést tanulja, Lilian, a különös tinédzser, aki a japán képregények világában keresi a megoldást vélt vagy valós problémájára, és legnagyobb támasza egy vele egykorú fiúbarátja, aki visszarángatja őt a hétköznapokba, illetve Ádám, a félénk optikus, akinek hirtelen a titkos vágyai teljesülnek. Illetve mindannyiuk titkos vágya teljesülni látszik, amikor Lilian megtalálja Az Ajtót. Csak hát meddig tarthat a vágyott, tökéletes boldogság? Miért kell visszajönni onnan, ahol minden jó? Erre keressük a választ a hőseimmel együtt... Hogy megtaláltam-e minden választ? Szerintem a regényből kiderül." –meséli az írónő, Fejős Éva, akinek ez a regénye azért is különleges, mert teljes egészében Magyarországon játszódik: a Balatoni nyárban, és a fővárosban.

A könyvhöz különleges trailert is forgatott a szerző az Art Vader Motion segítségével.  A filmben elsősorban a könyv sejtelmes hangulatát adják vissza, de megjelennek olyan kulcsmozzanatok, mint a késdobáló, egy oroszlán, és egy hirtelen megváltozó szemű lány a Margit-szigeten. És persze a szerelem és szenvedély ezúttal sem hiányozhat a kalandok mellől Fejős Éva legújabb regényéből, a Mert nekünk szeretnünk kell egymást címűből.

Erawan


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat