18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Rebecca Louise Law - Lebegő virágos rét

Megosztás
Kultúra

Londonban a Garden Museum, mely a 15. században épült templom, kiváló helyszínt nyújtott egy tökéletes művészi alkotás megvalósítására. Rebecca Louise Law megálmodta a templom hatalmas oszlopaira és csodálatos mennyezetére azt, amit eddig senki más. Lebegő virágos rét! Közel 4600 szál virágot használt fel alkotásához, melyek a mennyezetről lógtak damilok segítségével. Ilyet még soha senki nem készített, ezért nem csoda, hogy a művész felkeltette a nagyobb divatházak érdeklődését. A lebegő virágos rétről a képek önmagukért beszélnek.


Londonban a Garden Museum, mely a 15. században épült templom, kiváló helyszínt nyújtott egy tökéletes művészi alkotás megvalósítására.

Rebecca Louise Law megálmodta a templom hatalmas oszlopaira és csodálatos mennyezetére azt, amit eddig senki más.

Lebegő virágos rét!

Közel 4600 szál virágot használt fel alkotásához, melyek a mennyezetről lógtak damilok segítségével.

Ilyet még soha senki nem készített, ezért nem csoda, hogy a művész felkeltette a nagyobb divatházak érdeklődését.

A lebegő virágos rétről a képek önmagukért beszélnek.

 

Fotó:Nicola fa


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat