18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Optikai csalódás vagy valóság? - Trompe-l'œil!

Megosztás
Kultúra

Most akkor ez festmény vagy sem? Hallottunk már a Trompe-l'œil-ról? Ez nem más, mint egy művészeti forma, ami semmi máshoz nem hasonlítható. Játékra hívja illúziónkat. Alexa Meade megtéveszti érzékeinket. Valóság vagy fikció? Meg tudjuk különböztetni?


Most akkor ez festmény vagy sem?

Hallottunk már a Trompe-l'œil-ról? Ez nem más, mint egy művészeti forma, ami semmi máshoz nem hasonlítható. Játékra hívja illúziónkat.

Alexa Meade megtéveszti érzékeinket. Valóság vagy fikció? Meg tudjuk különböztetni?

A Trompe-l'œil francia kifejezés nem más, mint a „szem becsapása”. Aki nem tudja, mit is néz pontosan, képtelen eldönteni, hogy valóságos-e, amit lát vagy csak szeme csapja be.

Házfalak, melyekről azt hihetjük, hogy erkélyek vannak rajra, és csak második pillantásra tűnik fel, hogy ez csupán egy kép.

Ez most a trend, ha művészetről van szó! World Art Day – A művészet világnapján ez volt a szenzáció.

Alexa Maede megmutatta, hogyan készíthető bármilyen témában kétdimenziós kép alapján élethű alkotás. Ez lehet a festőművészet új iránya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Kultúra

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek