18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Vágyaink megteremtése egy festőnő szemével - Teremtünk-e gondolatokkal?

Megosztás
Kultúra

Képzeletünk,  fantáziánk határtalan, de vajon teremthetünk-e gondolatokkal? Talán hallottad már,  vagy mondták neked mostanában, hogy írd le, amit szeretnél, vizualizáld gondolatban, mint létezőt a jelenben, legyen az kiskutya, kisbaba, vágyaid háza, keresett szerelmed arca, utazás vagy munka.


Képzeletünk,  fantáziánk határtalan, de vajon teremthetünk-e gondolatokkal?

Talán hallottad már,  vagy mondták neked mostanában, hogy írd le, amit szeretnél, vizualizáld gondolatban, mint létezőt a jelenben, legyen az kiskutya, kisbaba, vágyaid háza, keresett szerelmed arca, utazás vagy munka.

A festőművész olykor egy egész népet érintő vagy globális probléma megoldását  igyekszik egy festményben megjeleníteni, hiszen nem csak jelen érzéseket, fájdalmakat, megtörtént eseményeket, álmokat vagy csendéletet, tájképet, esetleg élt vagy élő ember portréját lehet megörökíteni, hanem teremteni is.

Gyermekkorunkból ismerős a Mikulásnak küldött vágyott játékokról készült rajzocska. Azóta sokak számára feledésbe merülhetett az álmok, vágyak íj módon való magukhoz vonzása, pedig a  gondolatoknak igenis teremtő ereje van, na meg ki is kell érdemelni azt.


Ezzel kapcsolatos élményem kisebbik lányom 9. születésnapjához köthető.
Utólagos elmesélése szerint, miután tudtom nélkül beleszeretett egy pingvin plüssfigurába  egy rokonunknál töltött napon a város egyik felén, én egy pár nappal később a város másik felén egy másik boltban pont  ugyan olyan figurát vettem neki ajándékba.

Természetesen a meglepetés általi öröm határtalan volt  számára. Meg kell említenem, soha előtte nem érdeklődött a pingvinek iránt.
Véletlenek pedig nincsenek, tehát marad a vonzás törvénye, a szellemvilág segítő erejével.


Köszönöm, hogy végigolvastátok, és bár írói vénával nem áldott meg az Isten, remélem  akad olyan közöttetek akit arra inspirálok, hogy ecsetet ragadjon.

Yara Pirk

festőművész​​​​​​

Yara Pirk


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat