18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Nemzetközi Nőnap – Tisztelet és megbecsülés

Megosztás
Kultúra

Minden évben Március 8. a nők napja, azaz a Nőnap. Bár nem csak ezen a napon kellene kitüntetett figyelmet szenteli a nőknek, mégis kedves és figyelemre méltó a tisztelet és megbecsülés. 1917-óta, Magyarországon 1948-óta nevezetes ez a nap. Nemzetközi, az ENSZ világnapok között tartja számon. Ma és régen Régen a nőnap koránt sem a tisztelet és megbecsülés, csupa kedves gondolat szimbóluma volt. Munkásmozgalmi, harcos, kiállás a női egyenjogúság mellett, ezekhez hasonló életérzést jelképezett.


Minden évben Március 8. a nők napja, azaz a Nőnap.

Bár nem csak ezen a napon kellene kitüntetett figyelmet szenteli a nőknek, mégis kedves és figyelemre méltó a tisztelet és megbecsülés.

1917-óta, Magyarországon 1948-óta nevezetes ez a nap. Nemzetközi, az ENSZ világnapok között tartja számon.

Ma és régen

Régen a nőnap koránt sem a tisztelet és megbecsülés, csupa kedves gondolat szimbóluma volt. Munkásmozgalmi, harcos, kiállás a női egyenjogúság mellett, ezekhez hasonló életérzést jelképezett.

Ez mára átalakult a gyengédség, óvás, szeretet, tisztelet napjává, hiszen a nőnek oltalomra, megbecsülésre, tiszteletre és szeretetre van szüksége.

Legyen a mai nap csupa boldogság, amikor valóban a nő állhat a középpontban, és csak élveznie kell a megtisztelő figyelmet.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Kultúra

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek