18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ásvány tipológia-Hozzád melyik ásvány illik?

Megosztás
Tipológia

Az ásványok gyógyító hatása testünkre és lelkünkre vitathatatlan, ám vannak olyan kövek, melyek kifejezetten jó hatással vannak ránk, ha jól válogatjuk meg őket. Ha csillagjegyünk alapján választjuk meg saját kövünket, akkor annak sokkal erősebb pozitív befolyása lesz lelki és fizikai állapotunkra. Szeretnéd megtudni, hogy hozzád melyik ásvány illik? Születési dátumod alapján, az alábbi felsorolásban megtalálod a csillagjegyedhez rendelhető köveket.  


Az ásványok gyógyító hatása testünkre és lelkünkre vitathatatlan, ám vannak olyan kövek, melyek kifejezetten jó hatással vannak ránk, ha jól válogatjuk meg őket.

Ha csillagjegyünk alapján választjuk meg saját kövünket, akkor annak sokkal erősebb pozitív befolyása lesz lelki és fizikai állapotunkra.

Szeretnéd megtudni, hogy hozzád melyik ásvány illik?

Születési dátumod alapján, az alábbi felsorolásban megtalálod a csillagjegyedhez rendelhető köveket.

 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek