18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mennyire vagy jó kapcsolatteremtő?

Megosztás
Tipológia

A születési Napjegyét nagyjából mindenki tudja, de ahhoz, hogy ezt megtudd, mást kell megnézni. A kapcsolatteremtő képességről, születési horoszkópodban két dolog is árulkodik. Az egyik az Aszcendens jegye (ehhez tudni kell hány órakor születtél) és az, hogy a Vénusz bolygó hol áll. Mivel az Aszcendens az ösztönös reakció, ahogyan egy idegen társaságban viselkedik az ember és a védelem is, ami akár megakadályozhatja, hogy mások közeledjenek felénk, ezért nézzük most meg ezt a kapcsolatteremtés szempontjából. Milyen jegyben áll az Aszcendensed?


A születési Napjegyét nagyjából mindenki tudja, de ahhoz, hogy ezt megtudd, mást kell megnézni.

A kapcsolatteremtő képességről, születési horoszkópodban két dolog is árulkodik. Az egyik az Aszcendens jegye (ehhez tudni kell hány órakor születtél) és az, hogy a Vénusz bolygó hol áll.

Mivel az Aszcendens az ösztönös reakció, ahogyan egy idegen társaságban viselkedik az ember és a védelem is, ami akár megakadályozhatja, hogy mások közeledjenek felénk, ezért nézzük most meg ezt a kapcsolatteremtés szempontjából.

Milyen jegyben áll az Aszcendensed?


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek