18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Melyik a te Symbolon kártyád? - De mi is a Symbolon kártya?

Megosztás
Tipológia

Akik voltak már nálunk személyes tanácsadáson, vagy csak azon „szerencsés” emberek közé tartoznak, hogy családunk részei lehetnek, sűrűn találkoznak a Symbolon kártyával. Mi is ez a kártya?   Nem jóskártya, hanem egyfajta önismereti eszköz. Többféle célra alkalmas. Az egyik használati módja amit most nektek is megmutatok, hogy a születési adottságokat képi formában szemléltessük a hozzánk fordulóknak. Lentebb megnézhetitek, hogy az egyes Napjegyeket hogyan mutatja meg szimbolikusan a kártya.


Akik voltak már nálunk személyes tanácsadáson, vagy csak azon „szerencsés” emberek közé tartoznak, hogy családunk részei lehetnek, sűrűn találkoznak a Symbolon kártyával.

Mi is ez a kártya?

 

Nem jóskártya, hanem egyfajta önismereti eszköz.

Többféle célra alkalmas. Az egyik használati módja amit most nektek is megmutatok, hogy a születési adottságokat képi formában szemléltessük a hozzánk fordulóknak. Lentebb megnézhetitek, hogy az egyes Napjegyeket hogyan mutatja meg szimbolikusan a kártya.

A másik használati módja, amikor bizonyos problémák mélyen fekvő okait keressük, azt amiről tudatosan nem tudunk, de dolgozik bennünk, elfojtásként. A kártya szemtelenül felfedi a mindennapi problémák - legyenek azok betegségek, fájdalmak - mélyen, tudattalan területen lévő okait. A kártya olyan, mint egy igazi hús-vér terapeuta, aki mindig kéznél van.

Milyen problémáknál segíthet?

Például párkapcsolati, munkahelyi, gyermekekkel kapcsolatos nehézségek, de az egészségügyi gondoknál is. Természetesen a kártya nemcsak a napi dolgokban adhat útmutatást, hanem a fejlődési irányokat, életcélokat is megkereshettek általa, akár időszakosan, de akár egy egész életre vonatkozóan.

Most akkor induljunk egy izgalmas útra, és nézzük meg, hogy kinek melyik kártyalap mutatja meg a Napjegyét.
Kos: „A csata”

A Kosnak lételeme a küzdelem. A képen láthatjuk, hogy a két küzdő fél ugyanúgy néz ki, vagyis elsősorban önmagaddal harcolsz, ezért saját magaddal kell megbékélned. Nem valakivel, hanem valamilyen célért kell küzdened.

 

Bika: „A királynő”

Fontossá válik a szépség, és az erotikus kisugárzás, valamint az anyagi értékek megmutatása az alattvalók számára. Kérdés, hogy ezen kellékek nélkül is ilyen magabiztos tudsz maradni? Az adás - kapás egyensúlyára oda kell figyelned.

 

Ikrek: „A színész”

Az Ikrek minden szerepet el tud játszani, még a királyét is. De ettől még nem lesz igazi uralkodó, ezt nem szabad elfelejtened. Az emberek közötti közvetítés (akár áruról van szó akár tudásról) és az információáramlás a Te igazi tereped.

 

Rák: „Az összeférhetetlenség”

Férfi és Nő, Hold és Nap, Nappal és Éjszaka - látszólag ellentétes fogalmak, még sem tudnak meglenni egymás nélkül. A Rák fontos feladata folyamatosan gondoskodni a dolgok összeférhetőségéről, méghozzá az érzelmek által.

 

Oroszlán: „A király”

Ez a kép önmagáért beszél. Az Oroszlán akkor van elemében, ha uralkodhat, irányíthat, és az alattvalók felnéznek rá. Ezért is érzi jól magát a trónusán. Kérdés, hogy van-e valamiért tisztelni, vagyis jó király-e, vagy egyszerűen csak egy zsarnok.

 

Szűz: „A beteg király”

Kedves Szüzek ne ijedjetek meg, valójában nem vagytok betegek, csak a kártya viseli ezt a címet. Kétségtelenül hajlandóak vagytok a trónt feláldozni a szolgálat oltárán, ami nem egy kedvelt királyi tevékenység. Sokkal több önbizalmat, és kevesebb kritizálást javaslok.

 

Mérleg: „Az esküvő”

Nektek nagyon fontosak a külsőségek, szeretitek, ha másokkal is elhitethetitek, hogy megfeleltek az elvárásaiknak. Itt például a szép, harmonikus és boldog család látszatának. Azonban fontos meglelnetek saját utatokat és kiállni amellett.

 

Skorpió: „A mágus”

A Skorpiók a mágia nagymesterei. Éppen ezért könnyen esnek saját csapdájukba, amikor azt hiszik mindent és mindenkit tudnak befolyásolni. Itt például éppen emberi életet próbál létrehozni a mágus. A ragaszkodások elengedése lényeges feladatotok.

 

Nyilas: „A Fortuna”

Amennyiben nem csak anyagi értelemben keresik, úgy könnyen megtapasztalhatják ezt az áldást az életükben. Amit szerencsének hívunk, az voltaképpen a saját hitünkből fakad. Optimizmus, lelkesedés kell, hogy legyen az életetek alapja.

 

Bak: „A teher”

Jól tudjuk, hogy a Bakok milyen kemények és kitartóak, éppen ezért sokszor azokat a terheket is magukra veszik, melyek nem is az övék. A nagy szikla miatt aztán sokszor gerincbántalmak kínozzák. Dobd el, a felesleges terheket és meglátod mennyivel könnyebb lesz az életed.

 

Vízöntő: „A zuhanás”

Természetes nem azt jelenti a lap, hogy aki Vízöntő, az csak zuhanhat. Azt ábrázolja, hogy Titeket egyáltalán nem érdekel a tekintély, még a királyt is képesek vagytok lelökni a trónról. Ezt pedig tudjuk, hogy csak egy “bolond” teheti meg büntetlenül.

 

Halak: „A visszavonulás”

A Halak emberek nagyon jó adottságokkal rendelkeznek a spiritualitás terén. Jó, ha az intuíciókra, megérzésekre hallgattok, ami a meditáció által fokozható. A hétköznapi életben viszont sokszor mellőzöttnek, háttérmunkásnak, akár áldozatnak érezhetitek magatokat

 

 

Dudás Mária asztrológus 

Időpont egyeztetés tanácsadásra, elemzésre

06/30-451 5002

www.belsobeke.com

https://www.facebook.com/Belsobeke


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek