18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Melyik étel vonzó számomra? - Mennyire vagyok ínyenc?

Megosztás
Tipológia

Annyi mindenről árulkodik Napjegyünk. Vajon azt is elárulja milyen ételek a vonzóak számunkra? Abban azt gondolom, mindenki egyetért velem, hogy vannak kedvenc ételeink, amik nélkül nehezen tudjuk elképzelni a mindennapi étkezéseinket, és vannak olyanok is, amik kimondottan taszítanak minket. Persze az is előfordul, hogy úgy szocializáltak minket, hogy mindent meg kell enni, nem válogatunk, mert van, aki éhezik.


Annyi mindenről árulkodik Napjegyünk.

Vajon azt is elárulja milyen ételek a vonzóak számunkra?

Abban azt gondolom, mindenki egyetért velem, hogy vannak kedvenc ételeink, amik nélkül nehezen tudjuk elképzelni a mindennapi étkezéseinket, és vannak olyanok is, amik kimondottan taszítanak minket.

Persze az is előfordul, hogy úgy szocializáltak minket, hogy mindent meg kell enni, nem válogatunk, mert van, aki éhezik.

És vannak olyanok is, akik kimondottan amiatt szenvednek a megfelelő táplálkozás kialakításával, mert gyermekkorban a szülők szinte „üldözték” az étellel, nehogy éhen haljon szegény gyerek.

Én azt gondolom, minden gyereknél kialakul a normál étkezési forma felnőtt korára, ha hagyjuk, hogy részt vegyen ennek megvalósításában.

Nagyon érdekes tapasztalat volt számomra megfigyelni azt, hogy egy-egy gyermek mennyire tudja ösztönösen, mi az, ami számára szükséges.

Vannak például kimondottan húsevő típusú emberek (pl. akikben sok tűz van), akik el nem tudják képzelni, ne egyenek húst. Ők gyermekkorban valószínűleg húst hússal ettek volna mindennap.

És vannak, akik inkább a zöldségeket részesítik előnyben.

Aztán ez jó esetben eljut a mértékletes és kiegyensúlyozott étkezésig, ami minden szempontból megfelelő lesz az egészséges élethez.

Ezen, kissé komolyabb kitérő után, nézzük meg, Napjegyünk szerint melyik ételek vonzóak számunkra.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek