18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mennyire vagy rendmániás? - Mennyire vagyok rendszerető - Tipológia?

Megosztás
Tipológia

Alapvetően mindenki szereti, ha rend van körülötte, de természetesen mindenkinek más a rend fogalma. Van olyan lakások, ahova amikor belépünk, múzeumban érezzük magunkat, mert annyira érintetlen, és minden a makulátlan tisztaságról árulkodik.  Mintha nem is laknának benne. Aztán vannak olyan helyek is, ahol szinte egy őskáosszal találjuk magunkat szembe, számukra mégis az jelenti a rendet. Hogy ki milyen? Napjegye elárulhatja.


Alapvetően mindenki szereti, ha rend van körülötte, de természetesen mindenkinek más a rend fogalma.

Van olyan lakások, ahova amikor belépünk, múzeumban érezzük magunkat, mert annyira érintetlen, és minden a makulátlan tisztaságról árulkodik. 

Mintha nem is laknának benne. Aztán vannak olyan helyek is, ahol szinte egy őskáosszal találjuk magunkat szembe, számukra mégis az jelenti a rendet.

Hogy ki milyen? Napjegye elárulhatja.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek