18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Milyen terápiát válassz? Csillagjegyed elárulja!

Megosztás
Tipológia

Manapság a hagyományos orvosi módszerek mellett, egyre több ember keresi az alternatív terápiás megoldásokat is. Talán már kezdjük felismerni azt, hogy a kettő együtt is működhetne, sőt vannak olyan életveszélyes állapotok, melyek orvosi segítség nélkül nem megoldhatóak. Én nagy híve vagyok a természetes megoldásnak, de pl. gyermekeim esetében mindig orvos segítségét kértem először, utána néztem a gyógynövények nyújtotta lehetőségeket. Aztán később egyszerűsödött a dolog, mert olyan gyermekorvosra találtam, aki homeopátiás szerekkel dolgozott.


Manapság a hagyományos orvosi módszerek mellett, egyre több ember keresi az alternatív terápiás megoldásokat is. Talán már kezdjük felismerni azt, hogy a kettő együtt is működhetne, sőt vannak olyan életveszélyes állapotok, melyek orvosi segítség nélkül nem megoldhatóak.

Én nagy híve vagyok a természetes megoldásnak, de pl. gyermekeim esetében mindig orvos segítségét kértem először, utána néztem a gyógynövények nyújtotta lehetőségeket. Aztán később egyszerűsödött a dolog, mert olyan gyermekorvosra találtam, aki homeopátiás szerekkel dolgozott.

De vajon, ha felnőttként kell döntenünk, hogy milyen alternatív terápiához forduljunk, hogyan döntünk? Csillagjegyünk ebben is segítségünkre lehet.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek