18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Melyik évszak illik hozzám? - Évszak tipológia

Megosztás
Tipológia

A kérdést aránylag egyszerűen meg lehet válaszolni, hiszen nagyon jellemzi az évszakhoz való viszonyulásunkat az hogy mikor születtünk. Akik tavasszal születnek, azok inkább ahhoz az évszakhoz vonzódnak, akik télen, azok pedig sokkal elfogadóbbak a hideggel szemben és rosszabbul tolerálják a nagy meleget.


A kérdést aránylag egyszerűen meg lehet válaszolni, hiszen nagyon jellemzi az évszakhoz való viszonyulásunkat az hogy mikor születtünk.

Akik tavasszal születnek, azok inkább ahhoz az évszakhoz vonzódnak, akik télen, azok pedig sokkal elfogadóbbak a hideggel szemben és rosszabbul tolerálják a nagy meleget.

Ugyanakkor befolyásolja pl. hogy szeretjük e a napsütést, szeretünk e napozni, hogy pl. születési adottságaink között megtalálható e a Tűz elem által szimbolizált temperamentumbeli sajátosság. Akiben ez nincs meg, az természetes formában a napsütésből nyer energiát, így imádja a nyarat, amikor kedvére élvezheti a napsütést. Ez már részletesebb elemzést igényel, most nézzük meg az évszakokhoz való viszonyulásunkat egyszerűbb formában, hogy csillagjegyünk mit árul el.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek