18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2015 – A Jupiter Éve – Mit mutatnak a csillagok 2015-ben?

Megosztás
Tipológia

Szeretettel üdvözlök minden kedves olvasót az óév utolsó napján.  Nagyot sóhajthatunk most, mert bizony nehéz év áll mögöttünk. 2014 a Szaturnusz éve volt, ami számos nehézséget, akadályt gördített az életünkbe. Nem véletlenül hívják a Szaturnuszt a klasszikus asztrológiában a „Nagy Szerencsétlenség” bolygójának. De nézzük most már a 2015 évet, ami a hagyományok szerint számítva a Jupiter éve lesz. Talán szívet melengetően hangzik ebben a mostani nagy hidegben, hogy ennek a planétának a másik neve a „Nagy Szerencse” bolygója.


Szeretettel üdvözlök minden kedves olvasót az óév utolsó napján.  Nagyot sóhajthatunk most, mert bizony nehéz év áll mögöttünk. 2014 a Szaturnusz éve volt, ami számos nehézséget, akadályt gördített az életünkbe. Nem véletlenül hívják a Szaturnuszt a klasszikus asztrológiában a „Nagy Szerencsétlenség” bolygójának.

De nézzük most már a 2015 évet, ami a hagyományok szerint számítva a Jupiter éve lesz. Talán szívet melengetően hangzik ebben a mostani nagy hidegben, hogy ennek a planétának a másik neve a „Nagy Szerencse” bolygója.

Miben is mutatkozik meg valójában a „Nagy Szerencse” elnevezés? Ne gondoljon mindenki egyből arra, hogy most bizonyára megüti a főnyereményt, mondjuk egy Lottó ötös képében.

A Jupiter kétség kívül hozhat anyagi bővelkedést is, elsősorban azonban mégis hitet ad számunkra. Ezért érezzük magunkat jobban a hatására, mert amiben a hitünk van, az előbb – utóbb meg is valósul. Vagyis 2015-ben azokban a dolgokban érhetünk el sikereket, melyekben teljes hittel tudunk részt venni. A Jupiter hatására ilyenkor megnövekedik optimizmusunk, lelkesedésünk és másokra is képesek vagyunk ilyen hatást gyakorolni.

Ellenben ha valamit kényszerből, kötelességből teszünk, abban nem tud nekünk a Jupiter energiája segíteni.

2015 –ben előre léphetünk lelki fejlődésünkben, vallási és politikai nézetünkben, külfölddel kapcsolatos elképzeléseinkben, jogi ügyeinkben, magasabb fokú tanulmányainkban, egyáltalán bölcsesség dolgában. A távlatok kitágulnak mind szellemi, mint fizikai értelemben.

Amire viszont figyelnünk kell, azok a túlzásokra való hajlam, a túlságosan hedonista életmód, és testünk súlya is most könnyebben gyarapodhat, ha nem tartunk mértékes az evéssel – ivással kapcsolatosan. Különösen ügyelnünk kell még a törvényesség, jogszerűség betartására is, hiszen a Jupiter a jog és az igazság bolygója is. Szervezetünk védelme érdekében kiemelten figyeljünk oda a májunk, és a cukorháztartásunk állapotára.

A Szilveszter és az Újév első néhány napja kimondottan alkalmas különböző jóslásokra. Én személy szerint sokkal jobban szeretem a Symbolon kártyát használni erre a célra, mint a jóskártyákat, mert az előbbi kizárólag a saját személyiségünk tükrében mutatja meg az előttünk álló esztendőt. Megtudhatjuk általa, hogy személyiségünk mely részei akarnak felszínre törni, és esetleg hol kell tudatosan beavatkoznunk annak reményében, hogy jobb és eredményesebb évünk legyen 2015-ben.

Amennyiben Téged is érdekel, hogy a Symbolon kártya mit mutat számodra a 2015 évre, megtudhatod személyesen januári teadélutánjainkon, melyről részleteket itt találhatsz:

Vedd kezedbe a sorsod irányítását!

Minden kedves olvasónak kívánom, hogy 2015-ben találja meg azokat a dolgokat, melyekben tiszta szívvel tud hinni, és teljen békében, boldogságban az Új Esztendeje.

Sebestyén Attila asztrológus

Bejelentkezés, időpontkérés tanácsadásra: 06/30-8332245

Vedd kezedbe a sorsod irányítását

www.facebook.com/Belsobeke


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek