18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

A fotók mindent elárulnak – Mutasd a profilképedet, megmondom, ki vagy! – Pasik és profilképeik

Megosztás
Tipológia

A közösségi oldalak remek lehetőséget biztosítanak, hogy kiderítsd, kivel ismerkedtél meg vagy kivel fogsz találkozni például egy első randin. Első randin mindenki a szebbik oldalát mutatja, esetleg félreismerhetjük az elmondottak alapján. A fényképek azonban árulkodóak, és többet mondanak minden szónál. Természetesen csak akkor, ha a nem tudatosan ilyeneket töltött fel magáról az illető. Első találkozás után jó esetben ismerősnek is megjelölhetjük egymást, így megnézhetjük privát fényképeit. Beállítástól függően a profilkép viszont minden esetben látható.


A közösségi oldalak remek lehetőséget biztosítanak, hogy kiderítsd, kivel ismerkedtél meg vagy kivel fogsz találkozni például egy első randin.

Első randin mindenki a szebbik oldalát mutatja, esetleg félreismerhetjük az elmondottak alapján.

A fényképek azonban árulkodóak, és többet mondanak minden szónál.

Természetesen csak akkor, ha a nem tudatosan ilyeneket töltött fel magáról az illető.

Első találkozás után jó esetben ismerősnek is megjelölhetjük egymást, így megnézhetjük privát fényképeit. Beállítástól függően a profilkép viszont minden esetben látható.

De miről is árulkodhatnak ezek a képek.

Fókuszáljunk a profilképre, mert nem biztos, hogy több évnyi élményekről készült képanyagot szeretnénk órákon keresztül nézegetni, de az is lehet, hogy csak ismerősei láthatják a fényképeket.

Most megmutatjuk, általánosságban mit gondolhatunk egy férfiről profilképe alapján.

Ezt vessük össze például a megismerkedésünkkor hallottakkal.

Nem számít ritkaságnak profilképen a kisállat, és ha mélyen szeretnénk a kép pszichológiai jelentését értelmezni, akkor a képen szereplő személy azt szeretné sugallni, hogy képes felelősséget vállalni, képes saját magán kívül mást is tiszta szívvel szeretni.

 

 

 

Csodás idomok, amik láttán csak sóhajt egyet az ember. Lehet, hogy nem szerencsés választás férfiaknak ilyen profilképet kitenniük magukról, és az ilyen képek arról árulkodnak, hogy az illető őszinte. Mit árulhat még el az ilyen stílusú kép? Arról is szólhat, hogy az illető szereti a gyors kapcsolatokat, melyek „csak fizikai” jellegűek. Nem biztos, hogy "zsákbamacskával" találhatjuk szemben magunkat.

Ez egy eléggé ellentmondásokkal teli profilkép lehet, amikor az illető például volt barátnőjével együtt szerepel saját profilképén. Még akkor is, ha csak elfelejtette kicserélni. Vagy valami egészen más húzódik meg a háttérben?

Minden esetben érdemes elgondolkodnunk, mit mondott szemünkbe, és nem árt gyanakodni. Nem kell figyelmen kívül hagyni az ilyen képeket, még akkor sem, ha ő maga elbagatellizálja, és azt mondja, „csak úgy fent maradt”.

Fekete-fehér fotók, esetleg csak a test egy része látszik, ami már "ekkora" mértékben is beazonosítja az illetőt, már amennyiben eljutunk odáig, hogy megtudhassuk személyesen is, mi van a trikó alatt. Túl sokat azonban nem kell ezekbe a képekbe belegondolnunk, mert a tulajdonosáról elárulja, hogy nem tetszenek a róla színesben készült fotók, hiszen köztudottan a fekete-fehér képek sokkal előnyösebb külsőt kölcsönöznek, mint a színesek. Ha ő nem szereti teljesen önmagát, akkor te tudnád?

Természet, ami körülöleli az illetőt. Mindegy milyen évszakban készült a fénykép, mert ugyan azt árulja el a tulajdonosáról. Az érzés, amit a kép sugall: Enyém a világ, innen mindent láthatok….A kérdés az, hogy mi tudunk-e azonosulni ezzel az életérzéssel, szeretünk-e sok (átlagosnál több) időt a természetben tölteni szabadidőnkben. Mert garantáltan ilyen programajánlatokkal találjuk majd szemben magunkat. Ő viszont garantáltan nem fogja jól érezni magát a városi programokon. Mennyire illenénk össze?

Naplemente, kedvenc sportcsapat, egy régi tárgy, mind ugyan azt árulják el az illető profilképén. Az illető arca nem látszik a képen, a kép túl tökéletes. Nos elgondolkodhatunk, hogy ő létezik-e valójában.. És ha nem szeretné megmutatni magát, akkor ki is ő! Variációk: a) túl gyáva feltenni magáról képet, b) nem szeretné, ha megtudnák ki ő, c) átverésre használja a profilt, és mögé bújva soha nem derülhet ki semmi.

Mindegyik variáció nagyon rosszul hangzik, tehát mérlegeljünk és döntsük el, szeretnénk-e részesei lenni egy "nyomozósdinak".

Ne feledjük, egy kép többet mond minden szónál. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Tipológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk

Hirdetés

HirdetésNépszerű cikkek