Balogh

Orsolya

Neked szólnak a cikkeim, ha Te:

1.: Munkakereső/munkaváltó vagy

Szereted a munkád? Olyan fizetést kapsz, amiből biztonságban tudhatod a jelenedet, mi több: a jövődet? Van munkád?  Hány önéletrajzot küldtél ki, amire még csak egy válaszüzenet sem érkezett: 10-et, 100-at? Ha megkérdezi egy ismerősöd, hogy „mit dolgozol”, kényelmetlenül érzed magad és minél hamarabb témát váltasz?
Megnyugtatlak: NEM benned van a hiba!
De mégis ki segít sikeresnek lenni egy szélsőséges gazdasági helyzetben, ahol nehéz előre tervezni és minden percről percre változik?
Ezért jött létre a VÁR A MUNKÁD csapata, ezért vagyunk itt! ITT ÉS MOST kapsz lehetőséget, teret arra, hogy JOBBRA FORDÍTSD a jelenlegi helyzeted!
Tarts velünk!

2.: Munkavezető vagy és 40 főnél kevesebb beosztottad van

Most légy őszinte magadhoz! Annyi pénzt hoz a vállalkozás, mint amennyit szeretnél? Annyit dolgozol egy héten, amennyit szeretnél? Rád hárul az összes felelősség és feladat? Mindenki csak a megoldást várja tőled, de ötletelni, segíteni már nem akar? Biztonságban tudhatod azokat, akik a legtöbbet jelentik neked? Ha valamelyik kérdésre NEM a válaszod, akkor a legjobb helyen vagy ahhoz, hogy megmutassam neked: MINDEGYIK KÉRDÉSRE LEHET IGEN a VÁLASZ!

http://varamunkad.hu/