Zodiákus sportok – Testedzés útmutató csillagjegyek szerint - Milyen sport illik hozzám?

Szeretnéd új, szórakoztató módon megtalálni a rád szabott tökéletes edzés formát? 

Próbáld, mit mondanak a csillagok! 

Mivel a zodiákus jegyek hatással vannak személyiségünkre, ezért mi összeállítottunk egy listát, mely sportok illenek legjobban az egyes csillagjegyekhez. 

Milyen sport illik csillagjegyemhez?

KOS (Márc. 21. - Ápr. 19.) 

Kosként szeret nyerni! Imád versengeni, de nem tud veszíteni. Tehát, az egyéni sportokat részesítsük előnyben. Mivel nagy a küzdőszelleme és adrenalinra vágyik, ezért a gyorsasági vagy küzdősportok illenek hozzá leginkább. 
Próbáljuk ki a bokszot, atlétikát vagy a motorversenyzést.

BIKA (Ápr. 21. - Máj. 20.) 

A Bikának a kényelem az első. És erről nem hajlandó lemondani! Azért sportol, hogy jól érezze magát és feltöltődjön. Ezért ha Bika jegyben születtünk, akkor a futás, evezés, tánc és torna való számunkra.

 

 

IKREK (Máj. 21. - Jún. 21.) 

Az Ikreknek a sport egyet jelent a CSAPATTAL. Addig érzi jól magát, amíg csapatban vagy egy partnerrel edzhet. Ezért tökéletesek számára a labdajátékok, és olyan edzésformák,  melyek szórakoztatóak és, ahol szükség van gyors észjárására. A fitnesz órák tökéletesen illenek az Ikrekhez.

RÁK (Jún. 22. - Júl. 22.) 

Az edzés fő célja a Rák számára a pihenés és feltöltődés. Elmerülni az élményben és élvezni azt. Természetesen, vizes jegyként az úszás, vízi aerobic, vitorlázás, kenuzás és búvárkodás az, ahol otthon érzi magát.

OROSZLÁN (Júl. 23. - Aug. 22.) 

Az oroszlán imádja, ha csodálják és ő a sztár! Tehát, akár a Kosnak, szüksége van arra, hogy nyerjen. Szereti megmutatni a bátorságát és az izmait, tehát a röplabda, atlétika és a torna való számára. Vagy bármi a legújabb trendből, ami elismerést hozhat.

SZŰZ (Aug. 23. - Szept. 22.) 

Mivel a Szűz maximalista ezért folyamatos fejlődésre van szüksége, hogy egy sportban tökéletesre fejlessze magát. A Szűz jegy szülötte számára igazán a futás való, és az olyan sportok, melyekben összetett technikákat kell alkalmazni, mint például a Csikung vagy küzdősportok.
 

MÉRLEG (Szept. 23. - Okt. 22.) 

A Mérlegnek még sportolás közben is a szerelem jár a fejében. Nagyon fontos számára, hogy elegánsan nézzen ki és megtartsa tökéletes alakját, viszont utálja a küzdősportokat. Válasszon olyan sportokat, mint a pilates, társastánc, tenisz vagy a korcsolyázás.

SKORPIÓ (Okt. 23. - Nov. 21.) 

A Skorpió híresen magányos típus, szívós és temperamentumos. Ezért ragaszkodik az egyéni sportokhoz, melyek segítenek levezetni az agresszióját. A küzdősportok és az extrém sportok, mint az ejtőernyőzés tökéletesek számára. 

 
 

 

NYILAS (Nov. 22. - Dec. 20.) 

Az energia és a mozgás boldoggá teszi a Nyilast. Különösen, ha ez szabadtéren történik. Lovaglás, túrázás és biciklizés a természetben az, ami számára való. Az íjászatot is érdemes kipróbálnia!

 

 

 

BAK (Dec. 21. - Jan. 19.) 

Felejtse el a csapajátékokat! Bakként szeret önmagával versengeni és egyedül boldogulni. Nagy kitartása és belső vágya, hogy leküzdje a korlátait. A Bak kiváló maraton futóvá, síelővé, kerékpárossá vagy mászóvá válhat. 

VÍZÖNTŐ (Jan. 20. - Febr. 18.) 

A személyes és spirituális fejlődés fontos a Vízöntő számára. Ezért a jóga remek mozgásforma. De szeret új dolgokat is kipróbálni és vonzódik az egzotikus sportokhoz – bármi is legyen az! 

 

 

HALAK (Febr. 19. - Márc. 20.) 

Mint a Rák, a Halak is nyugodt temperamentumú és relaxáló sportokat szeret. Azonban ők élvezik a csoportos tevékenységeket, mint például a nyújtásos órákat, ha azok lassú üteműek. Egyébként az úszás, vízilabda és (extrém esetben) a búvárkodás a számára való sportok. 

A 13. CSILLAGJEGY 

Néhány évvel ezelőtt az amerikai asztrológus, Parke Kunkle felfedezte, hogy a Föld tengelye már nem ugyanabba az irányba mutat, mint több ezer évvel ezelőtt. Ennek az a következménye, hogy van egy 13. csillagjegy és a mi jegyeink kihagynak egy hónapot. 
Azonban az egyetlen dolog, ami változott emiatt, az a csillagok helyzete, és nem a bolygóké. És a bolygók helyzetének figyelembe vétele fontosabb az asztrológiában. Tehát azt javasoljuk, hogy régi csillagjegyünket tartsuk szem előtt. De a kíváncsiság kedvéért eláruljuk, hogy a 13. csillagjegyet Kígyótartónak hívják.
 

Era Beauty Store

Címkék: sport csillagjeggyel úszás mászás jóga nyújtás csapatsport egyéni sport erőnlét személyiség
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: