Újhold varázslat 2017. Július 23. – Varázslat önmagadért

Ezen a napon a Hold a tüzes Oroszlán jegyében áll, így a százszoros segítő energiák mellett a Tűz energiák is támogatnak benneteket abban, hogy felvállalva magatokat, életetek főszereplőjévé váljatok.

A bátor Oroszlán nem kételkedik magában, tekintélyt parancsoló és fikarcnyi kétsége sincs saját tökéletességében.

Nem elégszik meg a mellékszereplősséggel, arra törekszik, hogy minden szem rászegeződjön, és környezetét ámulatba ejtse.

Mindenki, így ti is megérdemlitek, hogy főszereplők legyetek és kivívjátok mások elismerését, önnön tökéletességetekkel. Az esti varázslatnak rólatok kell szólnia, arról, amik vagytok és amivé válni szeretnétek.

Az Oroszlán jó oldala a barátságosság, játékosság ezért az esti varázslatra, hangulati ráhangolódásként, egy egész napos felkészülést javasolok.

Reggel, amikor a tükörbe néztek, mosolyogjatok magatokra. A nap folyamán pedig mosolyogjatok rá mindenkire, akivel csak találkoztok! Ezzel növelitek saját jó érzéseteket és rezgésszámotokat is. Ez segít abban, hogy a panaszkodók elkerüljenek és csupa boldog embert és csodás dolgot vonzzatok be az életetekbe.

 

Mivel az Oroszlán jegyének másik jellemzője a csillogás, a látványosság, ezért a nap folyamán, amikor időtök engedi, készítsetek egy szépen kidíszített vágytáblát magatoknak. Keressetek képet magatokról, amire szívesen néztek, amire büszkék vagytok, és rakjátok a tábla közepére. Köré pedig rakjátok ki azokat a megerősítéseket, amikkel szeretnétek magatokat felruházni. Néhány példa ehhez:

„Feltétel nélkül szeretem magam!”
„Erős vagyok és magabiztos”
„Bőségben és boldogságban élek, mert megérdemlem!”

Mivel az Oroszlán jelképe a Nap és a korona is jól illik hozzá, ezért ezeket a mondatokat beleírhatjátok egy rajzolt napocskába, vagy koronába, amelyik nektek szimpatikusabb. Az a lényeg, hogy díszítsétek ki szépen a vágytáblát, hogy igazi királyi/királynői megjelenése legyen.

Ez a tábla nagyon jó szolgálatot tesz, ha jól látható helyre rakjátok, ahol sokszor tudtok ránézni.

Este pedig következzen a varázslat!

Keressetek egy nyugodt helyet, ahol senki sem zavar benneteket, és készítsétek elő vágytáblátokat. Rakjátok körbe mécsesekkel, és ha vannak otthon ásványaitok, azt is rárakhatjátok a vágytáblára. Az ásványok közül segít a holdkő, ez a Hold energiáit erősíti, a citrin, ami bevonzza a jólétet, bőséget, és a hegyikristály, ami világossá teszi a gondolkodást.

Kapcsoljatok be egy kellemes, relaxáló zenét, és kicsit üljetek csendesen, jó mélyeket lélegezve. Minden belélegzésnél érezzétek, hogy megtisztultok, és minden kilélegzésnél gondoljatok arra, hogy távozik belőletek a maradék feszültség is, és minden negatív gondolat.

Amikor kellően ráhangolódtatok a varázslatra, akkor gyújtsátok meg a mécseseket, és hívjátok Őrangyalotokat, legyen segítségetekre az este folyamán. Őrangyala mindenkinek van, és mindenki képes megszólítani őt.

Szóban vagy gondolatban ezt mondjátok neki:

„Kedves Őrangyalom hálásan köszönöm, hogy megtaláltad és felvetted a kapcsolatot mindazok emberek Őrangyalaival, akik segítségemre tudnak lenni abban, hogy életem főszereplőjeként, áloméletet teremtsek magamnak. Köszönöm, hogy céljaim elérése mellé Angyali segítőket is hívtál!”

Ezután üljetek még egy kicsit csendesen és élvezzétek Őrangyalotok szeretetteljes közelségét, miközben gondolatban látjátok, ahogy a vágytáblátokat áldás és szeretet fénye veszi körül, mint egy védelmi burok. Még hatékonyabbá tehetitek a varázslatot, ha gondolatban elképzelitek magatokat új életetekben. Lássátok magatokat boldogan, jólétben, határozottan, minél aprólékosabban megjelenítve a képet magatok előtt. Ezt a vizualizációt minél többször használjátok, annál hamarabb tudtok az új önmagatokkal eggyé válni.

Varázslatos estét kívánok mindenkinek!

2017. július 23. Oroszlán Újhold – Válj életed főszereplőjévé!

Dudás Mária asztrológus

06304515002

 

Ki vagy Te? Ismerd meg lehetőségeidet! 

Belső Béke

Címkék: Újhold hold varázslat asztrológia magadért változás
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: