Telihold varázslat 2017. május 10. – Belső gyermekünk megtisztulása

A titokzatos Skorpió jegyében köszönt ránk a Telihold, amivel egy újabb elengedős, megtisztulós időszak kezdődik.

Ismét önvizsgálatot kell tartanunk, mi az, amihez még mindig ragaszkodunk, és amik egyfelől függőségben tartanak, másfelől megakadályozzák, hogy önmagunk legyünk.

A Skorpió jegyének jellemzője, hogy a mélységek felé hatol, így segítségével nagyon mélyen elnyomott tudattalan emlékek kerülhetnek felszínre.

Ezek a tudattalan viselkedési minták, érzelmi reakciók formájában negatívan befolyásolhatják kapcsolatainkat, és a saját utunkra találást. Ha ösztönösen éljük életünket, sodródunk az eseményekkel, akkor ezek az emlékek és a hozzájuk kapcsolódó érzelmek irányításuk alatt tartanak, megakadályozva szabadságunkat.

Telihold napján százszoros energiák segítenek bennünket lelki újjászületésünkben, így javaslom, használjátok ki a lehetőséget és végezzétek el este, a Telihold varázslatot.

Aki megteheti, legyen barátaival, meditáljatok, égessetek együtt, használjátok ki, hogy az energiák összeadódnak ilyenkor, így egymást segítve nagyobb hatásfokkal működik a varázslat is.

 

Előkészület

AZ esti varázslat előtt készítsétek el a listát mindazon dolgokról, amiket szeretnétek elengedni, megváltoztatni, mindazt ami béklyóban tart. Gondolom, már mindenki tapasztalja, hogy változik a listája, és biztos mindenkinél vannak már eltűnt tételek is. Én azt tapasztaltam, hogy egyes dolgok egy csapásra eltűnnek, de vannak olyanok is, amikhez tudat alatt jobban ragaszkodunk, erősebb a kötődésünk, így nehezebb az elengedésük. Ezeket a láthatatlan kötelékeket érzések tartják fent, néha ez csak egy egyszerűnek tűnő lelkiismeret furdalás, vagy remény, amivel fenn tudunk tartani egy függőséget. De ha elvégeztétek a „munkát” belső gyermeketekkel, akkor ezek az érzések felszínre kerültek, és ekkor már semmi nem akadályozza meg elengedésüket.

 

Tehát először készítsétek el a listát, amire felírtátok mindazokat, amitől szeretnétek megtisztulni a Hold varázslatos energiájának segítségével. Ezután keressetek egy nyugodt helyet, gyújtsatok meg egy fehér gyertyát, és csendesedjetek el. Halk zene is mehet a háttérben, ami segíti ellazulásotokat. Ha úgy érzitek felkészültetek a szertartásra, akkor végezzétek el ezt a vizualizációs gyakorlatot.

Gondolatban lássátok magatokat egy éppen csak pislákoló tábortűz mellett. Ezután hívjátok magatok mellé saját magatokat gyermekként. Ha megy, akkor jó, ha minden korszakotokból odaképzelitek magatokat, tehát ott lehettek újszülöttként, 2 évesként, ovisként, iskolásként, kamaszként….Álljátok körbe a tüzet, fogjátok meg egymás kezét, alkossatok egy nagy kört. Egyesítsétek energiátokat gyermek/fiatal önmagatokkal, és lássátok, ahogy saját szeretetkörötök energiája lángra lobbantja a tábortüzet.

A tűz ereje

Amikor már elég nagy a tűz akkor lépjetek közelebb és dobjátok be a tűzbe a listát, mindazon fájdalomról, régi tapasztalatról, amitől most szabadulnátok. Ha ezt megtettétek, álljatok ismét körbe, fogjátok meg kezeteket és csendben nézzétek, ahogy hamuvá válik listátok, és a tűz lángja újra pislákolni kezd. Ezután öleljétek meg mindegyik gyermek önmagatokat és váljatok velük eggyé. Már semmi nem gyengíthet el, hiszen legbelül, a benned lévő gyermek is már nagyon erős és tudja, hogy tökéletes és önmagáért szerethető.

Még üljetek egy kicsit csendesen, ebben a nyugodt és megkönnyebbült állapotban, élvezzétek a boldogságot ami átjár legbelül, és amit mostantól a bennetek lévő gyermek boldogsága táplál.

Amennyiben úgy érzitek, hogy vannak olyan ragaszkodásaid, amiktől nehezebb elszakadnotok, ismételjétek meg ezt a vizualizációt az elkövetkező két hétben, akár minden nap. Mindaddig, amíg semmilyen rossz érzés nem jelenik meg bennetek a vizualizáció alatt.

Varázslatos Teliholdat kívánok mindenkinek!

 

2017. Május 10. Skorpió Telihold – Elengedés a belső gyermeked boldogságáért

 

Dudás Mária asztrológus

06304515002

Erőtlennek érzed magad? Gyere velem nyári elvonulásomra! 

Belső Béke

Címkék: Telihold tudattalan varázslat jövő pénz boldogság asztrológia mágia angyalok segítség
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: