Telihold varázslat 2017. augusztus 7.– Varázslat lelkünk felszabadításáért

Augusztus 7-én, különleges, duplán uránuszi Telihold lesz.

Egyfelől a Vízöntő jegyében köszönt ránk, ráadásul este, tehát a varázslat idején lesz a legerősebb a hatása.

Másfelől ezen a napon a Vízöntő jegyének uralkodó bolygója is látszólagos hátráló mozgásba kezd, amivel felerősíti a változások szükségességét.

És ne feledkezzetek meg arról sem, hogy Telihold napján százszorosan hatnak az energiák, így aztán rendesen kapunk segítséget a korlátaink elengedéséhez.

Ne maradjatok hát tétlen, használjátok ki ezt a mágikus estét saját érdeketekben és végezzétek el a Telihold varázslatot.

Hívjuk segítségül a Hold, a Levegő és a Tűz energiáját, hogy megszabaduljunk a lelkünket rabságban tartó téves magatartásmintáinktól és nyissuk ki végre saját aranykalitkánk ajtaját! A Telihold és az utána következő időszak feladatát és lehetőségeit elolvashatjátok az erről szóló írásomban.

A varázslathoz szükségetek lesz:

egy fehér színű gyertyára, és erősíthetitek a Hold segítő energiáit ezüst színnel, vagy ezüst ékszer viselésével. Szintén segítséget kaphattok, ha az ásványok közül holdkövet és türkizt viseltek vagy marokkövet tartotok magatoknál. Ha már van Holdoltáratok, akkor a szertartást ott végezzétek el, és erre helyezzétek rá, az ásványokat is.

A varázslatot bárki elvégezheti, nincs szükség másra, csak egy nyugodt helyre, elcsendesedésre és a belső hitetekre, arra, hogy bíztok lelketek bölcs útmutatásában.

 

Hogyan végezzétek el a szertartást?

Írjátok össze mindazt, amit szeretnétek elengedni. Ezek most azok a magatartásmintáitok legyenek, amikkel a mindennapokban akadályozzátok saját boldogságotokat és lelkileg kiszolgáltatottá teszitek magatokat. Mindegyiket külön papírkára írjátok fel, és ha készen vagytok, akkor kezdődhet a varázslat!

Először gyújtsátok meg a gyertyát, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Hívhattok spirituális segítőket is a szertartáshoz. Az Angyalok mindig szívesen támogatnak, amint megkéritek Őket. Hívjátok Őrangyalotokat, aki mindig vigyáz rátok, Hániel Arkangyalt aki segít a Hold energiáira hangolódni, Mihály Arkangyalt, aki megvéd benneteket, és segíti megtisztulásotokat és Rafael Arkangyalt aki lelki gyógyulásotokban támogat benneteket.

 

Fogjátok meg az egyik papírlapot, és mondjátok ki hangosan:

„Elengedem ……….(mondjátok ki hangosan a papíron szereplő tételt)…………….

Elengedem ezt a boldogtalanságot okozó magatartásmintát és azt a téves elgondolásomat, hogy csak akkor szeretnek, ha így viselkedem. Nem hagyom, hogy tovább irányítson ez a minta, azt választom, hogy ezentúl önmagamért szeretnek, mert megérdemlem és mert értékes vagyok. Köszönöm, hogy lelkem bölcsessége, a Telihold támogató energiája, és segítőim segítségével, megtisztultam ettől a magatartásmintától és tudatalattimban elfoglalta helyét az engem szolgáló új minta. Köszönöm!”

Ha ezt megtettétek, akkor égessétek el a papírlapot, és érezzétek a boldogságot, ahogy a távozó magatartásminta helyét átveszi az új viselkedésforma. Majd ismételjétek meg a varázslatot minden papírlappal, egyenként.

Mivel a Hold levegős jegyben áll, ezért a hamut egyszerűen bízzátok rá a szélre, vagy csak szórjátok szét. Utána álljatok meg egy pillanatra, csukjátok be a szemeteket és vegyetek 3 mély lélegzetet. A levegő beszívásánál érezzétek, hogy a szeretet energiája átjárja minden porcikátokat, és minden maradék görcsösséget, félelmet, aggodalmat kitisztít belőletek, amikor kifújjátok a levegőt.

Az elengedést is mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, mert akkor tudjátok valóban eltüntetni, ha már semmilyen érzés nem kapcsolódik hozzá. És még egy nagyon fontos dolog! A régi minták miatt se magatokat, se másokat ne hibáztassatok! Szükségetek volt erre, hogy tapasztaljatok és fejlődjetek. Ne őrizzetek haragot a szívetekben, mert a meg nem bocsátáshoz kapcsolódó harag táplálja a bűntudat érzését is.

Varázslatos estét és sikeres elengedést kívánok mindenkinek!

2017. augusztus 7. Vízöntő Telihold – A lélek felszabadítása

Dudás Mária asztrológus

06304515002

 

Tanácsadás 

Belső Béke

Címkék: Telihold varázslat jövő asztrológia boldogság Augusztus 2017 szerencse akaraterő
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: