Tanulás kötetlenül, hatékonyan

Sokan szeretnének tanulni, fejleszteni magukat, de nem találják a megfelelő lehetőséget, miként bővíthetnék tudásukat.

Az ELO Könyvkiadó Kft. egy kényelmes, ám mégis hatékony módszert kínál azok számára, akik kötetlenül szeretnének tanulni.

Társadalmunkban a tudás vált az egyik legnagyobb értékké, és ennek megfelelően a képzettség is felértékelődött.

Szükség van a széleskörű ismeretekkel rendelkező emberekre, akik nyelvi és szakmai ismeretekkel a birtokukban sokkal kelendőbbek a munkaerőpiacon.

Az ELO Könyvkiadó Kft. több mint 70 nyelvi, szakmai és hobbi tananyagsorozatot kínál az érdeklődőknek, amelyek közül a tanulni vágyók kiválaszthatják a hozzájuk legjobban illő témát. Célja, hogy otthon, saját időbeosztás szerint lehessen elsajátítani az új ismereteket és fejleszteni a már meglévő tudást.

Módszer

Az ELO Könyvkiadó Kft. módszerének lényege, hogy a tanulók nincsenek helyhez és időhöz kötve, saját tempó szerint dolgozhatják fel a tananyagokat, és mindezen felül igen kedvező áron juthatnak hozzá a tananyagokhoz. A tanulók azt is kiválaszthatják, hogy milyen időközönként szeretnék kézhez kapni a leckéket. Mindenki a saját ideje és igénye szerint havonta, kéthavonta kaphatja meg a soron következő tananyagot, de egyben is megrendelhetik a komplett tananyagsorozatot.

Visszacsatolás

A tanulás egyik legfontosabb része a visszacsatolás, amit az Európai Levelező Oktatási Kft. biztosít a tanulóknak. A képzésszolgáltatás során képzett szaktanárok javítják ki az online vagy postai úton visszaküldött házi feladatokat, és visszajelzést adnak az eddig elvégzett munkáról.

Megkönnyítendő a döntést, a tananyagsorozatokba ingyenesen bele lehet lapozni a próbaleckék segítségével. Ezek betekintést nyújtanak az adott tananyagsorozat tematikájába, felépítésébe, leckéibe. A letöltők ráadásul most duplán jól járnak, mivel a módszer megismerése mellett a próbalecke letöltői között 2 db Samsung LED TV is kisorsolásra kerül! Ehhez csak annyi szükséges, hogy az érdeklődő ellátogat az ELO Könyvkiadó Kft. oldalára, és a legördülő menüből kiválasztja a számára szimpatikus témakört.

Ha az ingyenesen letöltött anyag elnyeri tetszését, csatlakozzon Ön is ahhoz a több mint 400 000 tanulóhoz, aki kipróbálta a tanulásnak ezt a hatékony, kényelmes és rugalmas módszerét!

ELO - Házhoz visszük a tudást

Címkék: kötetlen tanulás ELO könyvkiadó hatékony tudás fejlesztés
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: