Szempilla festési tippek

Mikor milyen szempillaspirált használjuk annak érdekében, hogy a legtökéletesebb hatást érhessük el?

Nem mindegy ugyanis, milyen szempillával rendelkezünk. A kozmetikai cégek folyamatosan tökéletesítik termékeiket a lehető legjobb hatás eléréséhez. Hosszabbíthatjuk, dúsíthatjuk szempilláinkat.

Legtöbb esetben csak a színt, a csomagolást nézzük, viszont nem értjük, melyik szempillaspirál kefe, miért is néz ki úgy, ahogyan. Legrosszabb esetben nem azt vesszük meg, amire nekünk igazán szükségünk lenne.

Tipp

Alapvetően ívelt kefék azoknak ajánlottak, akiknek rövidebb szempillái vannak, mert ez a kefe típus segít elérni a hosszabb hatást. Az ívelt kefe a külső szempilla szőrszálakat is eltudja érni, így ezekre a pillákra is kerül a színező anyagból.

Sűrű, bokros kefék azoknak ajánlottak, akik rakoncátlan szempilláikon szeretnék a tökéletes hatást elérni. Ez a kefe típus segít az XXL hatást elérésében. A sűrű kefe mindenhova elér, és szétválasztja a rövidebb szempillákat is, így érve el levegősebb és  dúsabb hatást.

Hiába használunk minőségi terméket, ha nem tudjuk pontosan alkalmazni őket. A tökéletes eredmény eléréséhez, amikor csodálatosan fest szempillánk, és valóban kifejeződik a színhatás is, adunk még egy tippet.

Tipp

Legyen szó bármilyen kefe típusról, soha ne legyenek a szálai eltömődve festékkel, mert ekkor csak azt a hatást érjük el, hogy szempilláinkon festék csomók ragadnak meg, ami nem nyújt elegáns látványt.

Először mindig szemhéjunk belsejétől kezdjük el felvinni a festéket. Szépen lassan haladjunk, hogy minden szempillát elérhessünk.

Minden festék felviteli mozzanat egészen a szempillánk végéig tartson.

Címkék: szempilla spirál smink make-up festés szín
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: