Nyerőgép Fytofontana Stem Cells ajándékokkal

Időtartam: 2015. január 13. - 2015. január 25. 18:00.

 

 

 

Nyeremények:

Fytofontana Stem Cells DNA Revital Emulsion SPF 25  őssejtes DNS revitalizáló bőrmegújító emulzió, 30 ml

DNA Revital emulzió forradalmian ötvözi az őssejtes hatóanyagokban rejlő bőrmegújítást a peptid alapú hatóanyagok intenzív DNS regeneráló és ránctalanító hatásával. 25-ös fényvédő faktorral kiegészülve optimális védelmet nyújt az UV sugárzás és a bőr öregedésének jelei ellen. Használata a megfáradt és a mindennapi káros tényezőknek kitett bőr ápolására javasolt. 

Fytofontana Stem Cells Pigment Serum őssejtes szérum a pigmentáció halványítására, 30 ml

A szérum önmagában is használható, de remek kiegészítője az emulziónak éjszakai használatra. Célzottan és nagyon kíméletesen hat a pigmentációs zavarokra és a bőr teljes körű megújítására. Hatékonyan halványítja az arcbőr erősen pigmentált területeit, kiegyenlíti a bőr tónusát, miközben támogatja a ráncok csökkentését. A készítmény az egész arc és a nyak pigmentációs problémáinak kezelésére javasolt, ugyanakkor célzottan is használható helyileg a pigmentfoltok halványítására. A mimikai ráncok csökkentéséért a készítmény az őssejtes hatóanyagokon túl kombinálva van intenzív ránctalanító hatással bíró hatóanyagokkal is. Ezek a peptidek a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat, mérsékelik a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal csökkentik a mimikai ráncokat.

Fytofontana Stem Cells Hydro őssejtes, intenzív mélyhidratáló szérum, 30 ml

Hydro: Mélyhidratáló, bőrmegújító (TrioStem3Complex) szérum. A mélyhidratálást 3 komponens biztosítja: 1. liposzómáshialuronsav, mely tömegének több százszorosát képes vízből megkötni. 2. a bőrön belüli vízáramlást szabályozó összetevő. 3. a faggyútermelést szabályozó hatóanyaggal, mely normalizálja a bőr felszínén lévő zsírréteget így védi a bőrt a kiszáradástól. 

A játék a Facebookon.

Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: 

Szerző: