Nem tudod melyik stílus illene hozzád leginkább? Meríts ötletet a sztárok konyhájából!

Gondolkodtál már azon, hogy milyen hangulatú lenne az otthonod, ha bármelyik híresség bőrébe belebújhatnál?

A sztárok előtt nincs akadály, ha lakásfelújításról van szó, Adele, Beyonce, Marisa Tomei vagy éppen Lady Gaga konyhája pont olyan, amilyet megálmodtak maguknak.

De ne gondold, hogy ez csak nekik jár!

A legfrissebb dizájntermékek és a legropogósabb trendek a tavasz első hétvégéjén Budapesten debütálnak. Március 3-5. között a Budapest Arénában a legújabb konyhabútorok és konyhagépek, tengernyi konyhai eszköz, kellék, komplett enteriőrök és rengeteg felejthetetlen gasztropillanat vár rád. Bízd magad a legjobbakra a 2017-es Konyhakiállításon, és hogy addig se unatkozz, meríts ihletet a hírességek otthonából!

Jennifer Lopez konyhája pont olyan, ahogy egy díva konyháját elképzelnénk. A Manhattanben található 22 millió dolláros penthouse lakás stílusa meglehetősen letisztult, ám mégis van benne valami visszafogott csillogás. A konyhában álló gyönyörű fa asztal és a parketta melegséget visz a térbe, amit a két üvegvázába állított zöld növény tesz hangulatosabbá.

Courtney Cox malibui otthonának konyhájában szintén a hófehér az uralkodó szín. A tárolószekrények alig észrevehetők, csak a magasfényű felületről visszatükröződő napfény engedi láttatni a konyhabútort. A kissé steril hangulatot a középen álló három vintage szék, a nagyméretű zöld növények és a festmény ellensúlyozza egy kicsit. Észrevetted, sehol egy fogantyú az ajtókon? Ez már nemcsak a hollywoodi sztároknak adatik meg, a Konyhakiállításon majd meglátod!

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas egy 12 millió dolláros 19. századi kastélyban tengeti napjait, New Yorkban, Bedfordban. Az egész ház csodaszép, és természetesen ez alól a konyha sem kivétel. A historizáló stílusú bútorzatot modern konyhatechnológia egészíti ki.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick mostanában dobták piacra közös greenwichi otthonukat, potom 22 millió dollárért. A konyhát elnézve mi már most féltékenyek vagyunk a jövőbeni tulajdonosra, hiszen valljuk be, a kifinomultságot sugárzó sötét konyhaszekrények és a rozsdamentes acél beépített sütő minden konyhatündérből mélyről jövő sóhajokat vált ki. Az otthonosság azért egy kicsit hiányzik a térből.

Marisa Tomei manhattani lakásának konyhájáról épp az ellenkezőt lehet elmondani. Egy filmcsillaghoz képest visszafogott és bájos, bálterem méretű térnek nyoma sincs, és a fényűzés is elmaradt. Az egész a shaker konyhák stílusát idézi: klasszikus vonalvezetésű, de abszolút funkcionális kialakítású. A nyitott polcokon álló színes tányérok és a poharak, illetve az 1940-es évekből származó bordó francia kertiszékek visznek némi játékosságot a főzőhelyiségbe.

Ralp Lauren konyhája annyira minimalista, hogy már a látványától is fázunk. Semmi sallang, csak a fehér konyhabútor, középen széles konyhasziget, hatalmas metál szagelszívó, hűtő, tűzhely, és sütő. Férfiasan egyszerű, elegáns vonalvezetés.

Ellen Pompeo hollywoodi otthona mediterrán hangulatú. A konyhának a Franciaországból hozatott terracotta csempe ad igazi karaktert. A falakat carrarai márvány borítja, amíg a réz színű edények és serpenyők remekül illeszkednek a sötétbarna magasfényű bútorzathoz. A falon található hatalmas fekete fehér fotó pedig igazán egyedi megjelenést kölcsönöz a konyhának, otthonossá teszi, és szinte megnyitja a teret.

Állítólag ez Cameron Diaz kedvence az otthonában, szereti napközben itt tölteni az idejét. A színésznő konyhája igazán jó példa arra, hogy izgalmas végeredmény születhet a merészség és a jó ízlés kombinációjából. A méregzöld tárolórendszer, az óarany hátfal és a sárgaréz kiegészítők a sötétkék padlóval együtt mesebeli hangulatot varázsolnak a térbe.

Ez a konyha Malibuban található. És hogy kié? Talán meglepő, de Lady Gagaé. Az extrém énekesnőtől szokatlan ez a békés olajzöld shaker konyhabútor, melyben az elegancia és a funkcionalitás gyakorlatilag egybeolvad. Egyszerűen csodaszép, és sugárzik róla, hogy mestermunka.

Beyonce és Jay-Z konyhájától szó szerint elakadt a szavunk. A kilátás mindent visz, tulajdonképpen a konyhát már észre sem vesszük a pálmafáktól. Viccet félretéve valószínűleg nem véletlen, hogy a konyhában minden fehér, a berendezések pedig metalfényűek, mert így a terasszal egybenyitható konyha nem vonja el a figyelmet a Los Angeles látványáról.

Adele nemrég vásárolta ezt a négy hálószobával és hat fürdőszobával rendelkező Beverly Hills-i ingatlant. A ház berendezése nagyon elegánsan vegyíti a klasszikus és a modern elemeket. Az énekesnő amerikai konyhás megoldást választott, de a két életteret finoman elkülönítették a fehér konyhaszigettel.

Barack Obama és családja új helyre költözött elnöki leköszönése után.

Nos, biztos nem lehet egyszerű elhagyni a Fehér Ház kényelmét, de elnézve ezt a csodaszép tágas konyhát, új otthonukban sem lehet rossz dolguk.

Látod a tűhely feletti fehér metro csempéket? Magyarországon is egyre nagyobb divat, főként az ipari stílusú konyhákban.

Ne hagyd ki az ország legtrendibb lakberendezési kiállítását!

Ha megihlettek a sztárkonyhák, akkor március 3-5. között látogass el a Budapest Arénába a 2017-es Konyhakiállításra. Kedves lakberendezési hedonisták, építkezés és lakásfelújítás előtt állók, gasztrorajongók ez a ti hétvégétek! A legújabb konyhabútorok és konyhagépek, tengernyi konyhai eszköz, kellék, komplett enteriőrök és rengeteg felejthetetlen gasztropillanat várnak rád. Gyere el, és szeress bele az új konyhádba!

Konyhakiállítás

Címkék: konyhakiállítas konyha trend 2017 lakberendezés kreatív konyha konyhai robotgép
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: