Mobil egészségmegőrzés? – Trendi az irodai mobil masszírozás!

Egészségesen élni talán az egyik legnehezebb dolog az életünkben.

Oda kell figyelni mindig arra, mit eszünk, mennyit mozgunk és mennyit pihenünk.

Ezt összeegyeztetni egy rohanó élettel nem egyszerű, de megoldható.

Első lépésként el kell határoznunk magunkat. Nagyon nehéz leszokni a kényelmes életről, ezt mindenki beláthatja, főleg ha már rákaptunk az ízére.

De, ami egy fáradalmas időszak után következik, azért tényleg megéri nekiállni.

Az egészséges életmód rengeteg előnyt hordoz magában. Egész testünk megváltozik és hálás is lesz ezért a változásért. Amint elkezdünk tápanyagban gazdag ételeket fogyasztani, rögtön érezni fogjuk, energikusabbak vagyunk, a mozgás sem lesz már olyan nehéz, mint előtte, és az alvás igényünk is csökken. A mozgásszervi egészségünk érdekében is fontos, hogy sportoljunk, ugyanis az ülőmunka a gerincoszlopunk nagy ellensége. De ezek mellett a lelki egészségünk sem maradhat ki, fontos hogy harmóniában tudjunk élni környezetükkel, elfogadjuk és szeressük magunkat. Ezek mind fejleszthető képességek és csak is - rajtad áll, hogy belevágsz-e.

Változtatni akarok

Ha úgy érzed, elhatároztad magad akkor jó helyen jársz.

A Personal Best 1998 óta teszi lehetővé, hogy munkahelyi keretek között tudjuk fejleszteni a dolgozók egészségét. Sikertermékeink közt tudhatjuk az Irodai Mobil Masszázst, ami egyszerre eredményezi a szervezet mentális és fizikai regenerálódását.

Irodai Mobil Masszírozás (IMM) - 15 perc boldogság és ellazulás!

Szakembereink által nyújtott szolgáltatás helyben, a Te munkahelyeden történik egy hordozható székben. A folyamatos ülőmunkát végző dolgozók részére hoztuk létre -, aminek pozitív hatása azonnal érezhető, és több napig is eltart. A mindössze 15 percet igénybe vevő módszer kiváló stressz oldó és koncentrációs képességet növelő hatásának köszönhetően felfrissülve új teljesítményekre lehetsz képes.

Munkahelyi Egészségfejlesztés (MEF)

A fejlesztést három témakörben valósítjuk meg a munkahelyeken. Az első és talán a legmeghatározóbb a mozgásszervi egészség kérdése, a második a lelki egészség védelme, a harmadik pedig az energiaegyensúly kérdésköre.

Az egészségfejlesztés első lépésében a felmérés áll, ami lehet manuális vagy műszeres állapotfelmérés - A kapott eredményeket szakembereink kielemzik, és beszélnek a fejlődés esetleges lehetőségeiről. Ezt követően interaktív előadásokon hallhatnak a dolgozók sok értékes információt az adott témákban, amik az egészségfejlesztő folyamat része lesz. Miután már nagyobb tudással rendelkeznek a munkatársak az egyes témákat érintően, megismerhetik a gyakorlati programokat, illetve kezelési megoldásokat. A folyamat így válik teljessé és ezt nevezzük mi munkahelyi egészségfejlesztésnek.

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, nézz utána programjainknak a honlapunkon, a www.personalbest.hu oldalon, ahol megtalálhatod szolgáltatásainkat és azok leírását.

Megtetszett valamelyik programunk? 

Úgy gondolod, cégednél lenne rá érdeklődés és lehetőség a megvalósulására? Ebben az esetben szólj a személyügyért felelős kollégádnak. 

Reméljük tetszett, és izgatottan várod a következő cikkünket is!

Personalbest

Címkék: mobil masszírozás irodai masszázs kényelem ellazulás stresszoldás koncentráció luxus
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: