„Mindennek vége”

Mintha nem lenne elég az elhidegülés, minden ötödik férfi még egy lapáttal rátéve írásban közli szerelmével, hogy „Mindennek vége”.

Sokszor egy kapcsolat végéhez vezethet egy hirtelen fellángolás vagy egy másfajta élet elképzelése.  De mégis hogyan szakítunk mi? Jóllehet a személyes beszélgetések sokszor orvosolhatnák a mélyen rejtőző problémákat, és manapság is sok nő és férfi választja ezt a stratégiát amit bizonyítanak az online felmérések melyeket társkereső oldalak végeztek. Eszerint csak a 19%-ban a kapcsolatoknak szakítanak egymással írásban a párok, és csak a végső esetben lesz „Mindennek vége”.

Modern korunkban, az írásban történő szakítás alatt levelet, E-mail-t, Sms-t, közösségi oldalt, vagy chat-et értenek a válaszadók. Emiatt a nőknek gyakrabban kell írásban olvasniuk a szakítás tényéről ( 21%), míg a férfiaknál ez a szám (16%).

A szavak többet mondhatnak: A szavak örökre klasszikusok maradnak.

Az esetek több mint a felénél (52%) a szakítás nem az első személyes beszélgetés után következik be. 14%-ban az eseteknek történik a szakítás telefonon keresztül. A maradék 4%-ban az eseteknek a lehető legrosszabb szakítást jelölték meg: partnerüket éles helyzetben találták, és így lett „Mindennek vége”.

1% pedig egy harmadik személyt kért fel a szakításra.

Mégis hogyan maradhatunk jóban volt párunkkal?

Szakításkor levonjuk a konklúziókat.

Sokan vannak úgy vele- Ám legyen, el kell fogadni, de valahol mégsem tudnak beletörődni.

Az egyenes út mindig a legrövidebb. Tehát amint tehetjük, mondjuk el volt párunknak, hogy van egy új kapcsolatunk. Semmi képen se az Internetről vagy egy kívülálló személytől értesüljön róla. Ez nem csak tisztességtelen volt párunkkal szemben, de szemében már jó előre egy negatív képet is előre vetíthetünk új partnerünkről.

Hogyan lehet elviselni?

Gondolj vissza az utolsó pillanatra, amikor szakítottatok. Melyik módszert választotta partnered, hogy szakítson veled?

Nagy valószínűséggel megkapod a választ a kérdésre. 

Címkék: vége szakítás sms levél e-mail % pár kapcsolat
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: